Éjszakai köhögésre mit lehet adni? Részletek lent.
Pénteken voltunk orvosnál, azt mondta, hogy napközben Mucopront, éjszakára hidegpárásítás.
Nappal nem köhög olyan sokat, és már nem is olyan nagyon durván hurutos,csak egy kicsit.Szombat óta viszont éjjel nagyon sokat köhög szegény, nem igazán tud így aludni.
Ráadáasul olyan érdekes,mert most nem folyik az orra,mégis "szörcsög", eldugul neki, viszont hiába szívom, alig jön belőle vmi. (okt.eleje óta jár bölcsibe, azóta másfél hetente kijön rajta vmi betegség)
Tudtok vmit ajánlani erre az éjszakai köhögésre? Eddig nem mertem neki semmit adni,mert ugye azt mondjak, hogy nem szabad lefojtani a köhögést, de így meg nem tud aludni szegény.
Fenistil cseppek!
Olyan fura hogy egy csomó orvos nem javasolja (tesómé sem), pedig lefekvés előtt annyi cseppet kell adni, ahány kiló a kicsi, és már az első alkalommal jelentősen javul a köhögés, ráadásul a nyák mennyisége is csökken. Receptköteles, de sztem ha kéred a doki felírja.
Mi is most kezdtük a bölcsit, én 2 hete dolgozom, és az én fiam is már 3x volt beteg..... :(
Fenistil csepp éjszakára ha hurutosan köhög akkor is.Ha viszont éjjel inkább szárazabban akkor Sinecod.A feje alá párna.
Én duntsztkötést is tettem a mellkasára, ami hörgőtágító.Másnap maga kérte a dunsztolást.Biztos érezte, hogy jó volt.
És persze a hársfaméz, hagymatea.
Köszönöm mindenkinek!
Délutáni alvás előtt megpróbáltam a Fenistil cseppet és most végre ki tudta magát pihenni szegénykém=3 órát aludt!
Tényleg hat ezek szerint.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!