KAMASZOK! Ti hogyan ünnepeltétek a 16. -ik születésnapotokat?
Otthon, anyu sütött tortát, fotóztunk egyet, és kész. 16 évesen még nem volt baráti köröm (otthon ülős, olvasós voltam). 17 évesen lett egy barátom, aki hozott még párat az életembe, a 18.-as lett az első, ahol barátok is voltak, de csak buliztunk, pia nélkül, mert mindegyikünknek volt egy piás rokona, aki miatt voltak rossz élmények, így ezt kihagytuk.
Szóval a 16-os még csendes volt, minden buli nélkül.
Ahogy mindig is. Otthon.
Kaptam anyutól marcipántortát, aztán díszítettünk fát, meg megkaptam a karácsonyi ajándékot is. Lényegében ennyi.
Péntek este elmentem az akkori barátommal sétálgatni, piálni, füvezni. Én nem tudtam róla, de ő hozott a táskájában egy tortát. Totál szétcsúszva ettük meg a Duna-parton:P
Szombaton délután anyuval, apuval, húgommal + barátommal ünnepeltünk. Kaptam ott is tortát, meg szüleimtől ajándékot. Kb ennyi.
Lassan 3 éve volt, de tudom, hogy történt... ahogy az eddig mind. Otthon családi körben a megszokott dolgok, torta stb. Ennyi.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!