Hogyan ünnepeltétek 4-5 hónapos kisbabátok névnapját?
nagyszülőkkel, keresztszülőkkel egy "állófogadásos ebéd" (kicsi a lakás, ülve nem fértünk el) keretében, a vendégeket úgy hívtuk, hogy illeszkedjen a baba napirendjéhez, ő ugyanúgy ment sétálni is (csak nem velem, hanem nagyival)
először kicsit megijedt (fél az idegenektől, és akkor még neki sokan azok voltak), de aztán tetszett neki
mindenkitől kapott ajándékot, aminek még elsősorban mi örültünk
egyetlen baj volt, hogy a vendégek egy részének nem esett le, hogy a délutáni altatás erejéig csöndben kellene lenni, így miután a kicsi már sírt negyed órája, és elég csúnyán néztem rájuk, ők összepakoltak inkább és hazamentek
persze a babókának nem számított semmit, de mindenki másnak igen, nekünk elég nagy nyűg volt, de így azért alkalmazkodtunk kicsit a "társadalmi" elvárásokhoz is
Na, első, csak gratulálni tudok...
Áthívod a nagyszülőket, keresztszülőket, felköszöntik a csecsemő, gyermeked, örülsz az ajándékoknak, majd csúnyán nézel rájuk amíg el nem húzzák a csíkot???
Hát, klassz kis nő lehetsz.
A párom testvérei ugyanilyenek, szülinapi, névnapi partí a 0-4 éves gyerekeknek, kb 15 felnőtt részvételével...annyira a gyerekről szól, nem igaz?
szerintem semmiféle társadalmi elvárás nem írja elő, hogy elsőhöz hasonló bulit kellene tartani...
nálunk sem volt sem egyik, sem másik gyereknél ekkora felhajtás, valóban felesleges, ahogy azt mások is írták! szerintem sokkal nagyobb élmény lesz majd nekik akkor, amikor már áthívhatják a kisbarátaikat, később meg osztálytársaikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!