Fürdetés?! Lányok, amikor fürdetitek a kisbabátok (az enyém 5 hónapos) bele meritek fektetni a vízbe úgy, hogy az arcocskája ne érjen bele természetesen a vízbe, de pl. a fülcsekéje benne legyen?
Mi így szoktuk fürdetni, belemerítjük egészen a kis fejét, az arca kint van, és így pancsikol egy kevés ideig, de így a füle is benne van a vízben. Tegnap ezt látván az anyósom szívrohamot kapott, és majdnem kitépte a gyereket a kezemből, hogy mit csinálok azzal a szerencsétlennel, mert NEM SZABAD, hogy víz érje a fülét.
Mit gondoltok erről?
addig nem szabad, hogy víz menjen a fülébe míg nem mozgolódik annyit, hogy ki is jöjjön. tehát nem azzal van a baj ha belemegy hanem azzal ha bent is marad mert ugye csak kitörölni nem lehet.
én soha nem fektettem így a babámat bele a vízbe, de a fülét megmostam :D ez nem merés kérdése, ha már forgolódik és nem egyből pancsi után fekteted akkor nem lesz baja
Na igen, én is erre gondolok, hogy babaúszáson is belmegy a fülükbe a víz. Ott nem jelent problémát.
Egyébként én úgy szoktam törölgetni a babát, hogy közben a jobb és a bal oldalára is fordítom,így elvileg ha megy is bele víz az ki tud folyni.
Amíg nem ültek a gyerekek addig így fürödtek kb onnantól, hogy a köldökcsonk leesett. Amikor ültek akkor már nem volt pancsika, zupsz a nagykádba zuhany, azóta is zuhanyoznak.
28, 9hónapos bébik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!