Fürdetés?! Lányok, amikor fürdetitek a kisbabátok (az enyém 5 hónapos) bele meritek fektetni a vízbe úgy, hogy az arcocskája ne érjen bele természetesen a vízbe, de pl. a fülcsekéje benne legyen?
Figyelt kérdés
Mi így szoktuk fürdetni, belemerítjük egészen a kis fejét, az arca kint van, és így pancsikol egy kevés ideig, de így a füle is benne van a vízben. Tegnap ezt látván az anyósom szívrohamot kapott, és majdnem kitépte a gyereket a kezemből, hogy mit csinálok azzal a szerencsétlennel, mert NEM SZABAD, hogy víz érje a fülét.
Mit gondoltok erről?
2011. nov. 11. 14:49
11/13 anonim válasza:
Attól nem gyullad be a fül, hogy belemegy a víz. Attól gyulladhat be, ha a vizes fület huzat éri. Erre szerintem kevés az esély, mert gondolom senki sem kereszthuzatban fürdeti a gyermekét.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. nov. 11. 18:29
13/13 anonim válasza:
Az én babám is 5 hós. Minden fürdetésnél bele megy a víz a fülébe, és semmi baja nincs tőle.
Mondjuk én nem a fejét rakom bele, mert én mély vízben fürdetem, így imád lubickolni benne.
Hanem amikor a fejét lelocsolom bő vízzel többször is, akkor lesz vizes neki.
Utána jól kitörlöm és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!