Kamaszlányok, ti milyen gyakran jártok kozmetikushoz, fodrászhoz, manikűröshöz/pedikűröshöz, ilyen helyekre?
Manikűröshöz,pedikűröshöz nem járok.
Kozmetikushoz szoktam,mert a homlokom mitesszeres,kb 2 havonta.Fodrászhoz változó.Most épp növesztem a hajam,szóval nem megyek,novemberben voltam utoljára,előtte júliusban.
Kozmetikus 3 hetente szemöldökgyanta (500Ft)
Fodrász évente egy igazitás (3ezer)
Egyéb helyre nem járok,magamnak is meg tudok csinálni,műkörmök helyett szép saját van,amit magamnak festek.
gyantáztatni járok havonta, pár havonta fodrászhoz igazításra
a szemöldököm naggyából karbantartom,ha nagyon elvadul akkor kozmetikus helyreteszi és hónapokig elvagyok vele,úgy,hogy magamnak igazítom :)
manikűröshöz és pedikűröshöz nem járok, elbabrálok én a körmeimmel itthon :)
Kozmetikushoz - ahogy jön, kb havonta, amikor már zavar a kinőtt szőröm hosszúsága - gyantáztátni járok (teljes láb, bajusz) (+van hogy hónalj de az fáááj, máshol még nem mertem kipróbálni), + szemöldökigazítás
Fodrászhoz - ezzel mindig bajban vagyok, mert utálom, hogy mindegyik fodrász sokkal többet vág a hajamból, mint szeretném, úgyhogy csak akkor szoktam menni, ha már nagyon szükséges.
Manikűröshöz - 3-4 hetente
16L
Kozmetikusnál kb. háromszor voltam eddig, nincs rá szükségem, a bőröm már nem pattanásos (amikor az volt, bőrgyógyászhoz mentem, az segített), szemöldökszedést/szőrtelenítést megoldom itthon. Fodrászhoz kb. félévente megyek, manikűröshöz/pedikűröshöz nem járok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!