Kamaszlányok, ti milyen gyakran jártok kozmetikushoz,
fodrászhoz, manikűröshöz/pedikűröshöz, ilyen
helyekre?
Hát én már 10 éves korom óta járok, mivel anyukám is az, és nálunk ez nem volt kérdés. 12 éves korom óta szedetem a lábamról is, és sokkal jobb, hogy megcsináltatom, mintha szőrös lenne. Fodrászhoz nem túl gyakran, mivel a hosszú hajamat nem szertem levágatni, de néha muszáj! Egy évben kb. 2x. Egyén dolgokért nem szoktam, mivel nincsenek pattanásaim, sem miteszer, meg semmi, tehát én csak szőrtelenítésre járok, a körmeimet pedig anyukám szokta megcsinálni! :) De mindenki úgy csinálja, ahogy neki az jó.
2013. febr. 11. 18:39
Kozmetikushoz úgy 3 havonta járok, mert pattanásos a bőröm (lenne) Manikűröshöz/pedikűröshöz nem járok. A nővérem fodrász, úgyhogy amikor szükségem van rá, ő levágja a hajamat meg ilyenek. :)
2013. febr. 11. 18:56
Kozmetikushoz havonta járok.
Fodrászhoz félévente.
Mani-pedi pedig egyáltalán.
14/l
2013. febr. 11. 18:58
szia:)
fodrászhoz 3 havonta ( póthajam van azt kell vissza varrni)
utoljára decemberben voltam,márciusba megyek legközelebb.
kozmetikus havonta szemöldök szedés. és nyár előtt egy arc tisztításra megyek ( szép tiszta a bőröm,csak fehér miteszerek vannak,de szeretem ha kiszedik őket:D)
körmöshöz évente 1-2x.
pedikűr pedig nyár előtt azt is hogy szép legyen a lábam a nyárra:D
2013. febr. 11. 19:43
általában 4hetente megyek akkor térdig gyanta és kar +szemöldök általában 2 hetenként megyek 1szer a lábam 1szer a kezem és akkor mindig a szemöldökömet is megigazíttatom
2013. febr. 11. 20:16
kozmetikus: havonta
fodrász: 1-2 havonta
manikűröshöz/pedikűröshöz egyáltalán nem
2013. febr. 11. 21:33
Kozmetikushoz olyan egy-két havonta, inkább csak amikor úgy érzem, már kell.
Fodrászhoz havonta kb, mert piros a hajam, és 4 hát után már nem szeretem felfogni a lenövéstől.
Manikűrös/pedikűröshöz nem járok.
15/L
2013. febr. 11. 21:51
Mindent magamnak csinálok. Két éve nem látott fodrász, epillátorom van és szemöldökcsipeszem.
2013. febr. 12. 00:07
Csak fodrászhoz járok, kb 2 havonta, festeni.
16/L
2013. febr. 12. 14:00
Kozmetikushoz arctisztításra évente kétszer megyek,fodrászhoz úgy kb 3 havonta,és körmöshöz nem járok. ;)14/L
2013. febr. 12. 16:40
Kapcsolódó kérdések: