Miért neveznek elkényeztetett p. csának mert kozmetikushoz járok? 13L
Minden hónapban félreteszek egy kicsit, hogy háromhavonta el tudjak menni kitisztíttatni az arcom, mert kb. egy ragyakupac lenne az arcom. A többi lány meg csak odaveti nekem, hogy elkényeztetett kis p.csa vagyok, csak a külső érdekel, stb..-.-"
13L
én válaszolok ha nem sértödsz meg.
azért mert az emberek töbsége valjuk be szegény. és a szegény mindig is kinézte azt akinek volt pénze
én csak a nyit tudok mondani ne foglelkozz velük irigyek.
Mert gyokerek....Néha én is elmegyek kozmetikushoz, pedig fiú vagyok, de legalább nem vagyok ragyás se, meg b*zi se ettől....Haverok először röhögtek majd szépen lassan bevallották hogy ők is járnak:D Én simán igényességnek mondanám...
16/f
egy: kozmetikushoz az igényesek és a cicababák járna
kettő : ha valaki félre tesz pénzt azt általában nem kozmetikusra (ezért nem bírják felfogni te miért teszed ezt és legegyszerűbb azt mondani h hülye p. vagy) szegények nem bírják felfogni h mindenki más és szeretik beleütni az orrukat más dolgába
három: irigyek h igényes vagy gondolom szép is + h van zsebpénzed
hát körübelül ezekért...
Huh? Mar ez is valami? Ennyi idosen en is jartam rendszeresen ugyanezert, sot masok is... de ez nem is volt tema, onnan tudtuk, hogy neha osszefutottunk a kozmetikusnal.
24/N (rock, metal, alternativ zenek yay! \m/ :)) )
Szerintem természetes dolog. Több ismerősöm havonta megy kozmetikushoz, meg műkörmöshöz, természetesen a szülei pénzén és nem a saját maga által összespórolt pénzből. Én nem járok komzetikushoz, hál'istennek nem túl problémás a bőröm, és ki szoktam magamnak tisztítani az arcomat időnként. Na meg nem is vagyunk gazdagok, én pl. nem engedhetném meg magamnak, hogy havonta körmöshöz járjak vagy kozmetikushoz.. Ettől függetlenül, nem ítélek ez alapján, ha másnak erre van szüksége, tegye meg.
Az pedig dícséretes, hogy összespórolod rá a pénzt:)
Szerintem ne foglalkozz velük, idővel belátják, milyen kis buták, hogy ilyeneken fenn akadnak!
16/L
Azért mert az vagy,azért neveznek...Lehet lepontozni,nem fáj.MOST ennyi idősen tényleg csak a "kis elkényeztetett pics*k" járnak kozmetikushoz.Nem értem...minek?Honnan tudod,hogy tiszta ragya lenne,ha úgyis jársz kozmetikushoz?
-.-"Te kozmetikushoz jársz(ami tiszta luxus ennyi idősen),fél Magyarország pedig éhezik...-.-"Majd 16 évesen ráérsz kozmetikushoz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!