Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszlányok! Fiú testvéretek...

Kamaszlányok! Fiú testvéretek láthat titeket meztelenül?

Figyelt kérdés
ha teljesen meztelenül nem is, akkor mennyi ruhadarabban nem zavar, ha meglát? volt olyan, hogy nagyon megbámult fiú tesótok meztelenül?

2016. ápr. 1. 20:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

igen.

nem szoktam direkt meztelenkedni a család előtt,de láttak már lányt/nőt meztelenül...nem érzem,hogy bármit is szégyelnem kéne.

és bámulást sem láttam rajta.

2016. ápr. 2. 17:51
 12/28 Krisztike 95 válasza:
69%
Persze láthat nem csinálok belőle titkot.
2016. ápr. 3. 13:58
 13/28 anonim válasza:
82%

Bátyám van, nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt, láttuk már egymást meztelen, de azért nem is mutogatjuk magunkat direkt.

16L

2016. ápr. 4. 08:42
 14/28 anonim válasza:
59%
már nem vagyok kamasz, de már akk is láttuk egymást meztelenül, vagy én tangában, ő alsóban, de legtöbbször nudi. nem direkt egymás előtt, csak mi így érezzük jól magunkat ha itthon vagyunk.
2016. ápr. 4. 09:16
 15/28 anonim válasza:
24%
engem igen 16/l 17/f
2016. ápr. 6. 21:33
 16/28 anonim válasza:
64%
Egy öcsém és egy bátyám van. Rendszeresen járkálok előttük fehérneműben, az egész család ilyen. :D Nem bámuljuk meg egymást természetesen. :)
2016. ápr. 6. 22:01
 17/28 anonim válasza:
49%
Nekem sincs fiu tesom, de sztem az meg nem nag dolog ha hosszu polo+bugyiban meglat, mert hat most Istenem, leszarja es undorodna tolem en is tole ez nyilvanvalo en se szegyelloskodnek ha o jarkalna polo belkul a hazban. De meztelenul semmikepp sem. Csaladtagoknak nem kene, miutan mar a gyerek megtanul oltozkodni/furdeni egyedul is. Persze anya-lanya mas eset, ott nem olyan nagy dolog ha anyad meglatja a melled mert hat neki is van 😂 De apa-fiu anya-fiu apa-lanya kicsit undorito sztem miutan mar tudnak egyedul is tisztalkodni a gyerekek
2017. máj. 28. 20:10
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Igen láthat,és én is őt.

Persze nem mászkálunk egymás előtt pucéran.

De mivel a strandon álltalában toplessezek,nem nagy szám számára 2mell. Puncit is látott már,nem az enyém az első.

2017. máj. 28. 22:06
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem utoljára kb.: 10 évesen látott ő akkor volt 7 éves. Nyilván, még most is előfordul hogy pl.: rám nyit véletlen a fürdőben, ilyenkor mondom neki, hogy kopogni és ennyi. Szerintem ha a tesód egészen pici(3,4,5 éves max.) Abban semmi nincs. Engem pár éve már csak fehérneműben lát, ha lát.

13/L

2017. máj. 29. 14:55
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem,de anyám,meg apám se.Anyám is alsós koromig jöhetett be hozzám.
2018. jan. 3. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!