nem szoktam direkt meztelenkedni a család előtt,de láttak már lányt/nőt meztelenül...nem érzem,hogy bármit is szégyelnem kéne.
és bámulást sem láttam rajta.
2016. ápr. 2. 17:51
12/28 Krisztike 95 válasza:
Persze láthat nem csinálok belőle titkot.
2016. ápr. 3. 13:58
13/28 anonim válasza:
Bátyám van, nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt, láttuk már egymást meztelen, de azért nem is mutogatjuk magunkat direkt.
16L
2016. ápr. 4. 08:42
14/28 anonim válasza:
már nem vagyok kamasz, de már akk is láttuk egymást meztelenül, vagy én tangában, ő alsóban, de legtöbbször nudi. nem direkt egymás előtt, csak mi így érezzük jól magunkat ha itthon vagyunk.
2016. ápr. 4. 09:16
15/28 anonim válasza:
engem igen 16/l 17/f
2016. ápr. 6. 21:33
16/28 anonim válasza:
Egy öcsém és egy bátyám van. Rendszeresen járkálok előttük fehérneműben, az egész család ilyen. :D Nem bámuljuk meg egymást természetesen. :)
2016. ápr. 6. 22:01
17/28 anonim válasza:
Nekem sincs fiu tesom, de sztem az meg nem nag dolog ha hosszu polo+bugyiban meglat, mert hat most Istenem, leszarja es undorodna tolem en is tole ez nyilvanvalo en se szegyelloskodnek ha o jarkalna polo belkul a hazban. De meztelenul semmikepp sem. Csaladtagoknak nem kene, miutan mar a gyerek megtanul oltozkodni/furdeni egyedul is. Persze anya-lanya mas eset, ott nem olyan nagy dolog ha anyad meglatja a melled mert hat neki is van 😂 De apa-fiu anya-fiu apa-lanya kicsit undorito sztem miutan mar tudnak egyedul is tisztalkodni a gyerekek
2017. máj. 28. 20:10
18/28 anonim válasza:
Igen láthat,és én is őt.
Persze nem mászkálunk egymás előtt pucéran.
De mivel a strandon álltalában toplessezek,nem nagy szám számára 2mell. Puncit is látott már,nem az enyém az első.
2017. máj. 28. 22:06
19/28 anonim válasza:
Engem utoljára kb.: 10 évesen látott ő akkor volt 7 éves. Nyilván, még most is előfordul hogy pl.: rám nyit véletlen a fürdőben, ilyenkor mondom neki, hogy kopogni és ennyi. Szerintem ha a tesód egészen pici(3,4,5 éves max.) Abban semmi nincs. Engem pár éve már csak fehérneműben lát, ha lát.
13/L
2017. máj. 29. 14:55
20/28 anonim válasza:
Nem,de anyám,meg apám se.Anyám is alsós koromig jöhetett be hozzám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!