Kamaszlányok! Fiú testvéretek láthat titeket meztelenül?
Figyelt kérdés
ha teljesen meztelenül nem is, akkor mennyi ruhadarabban nem zavar, ha meglát? volt olyan, hogy nagyon megbámult fiú tesótok meztelenül?2016. ápr. 1. 20:51
21/28 anonim válasza:
Nem szokott zavarni,szinte mai napig meztelen vagyok nyáron előttük 36N
22/28 anonim válasza:
Bocsánat!
De egyszerűen nem birom megérteni hogy az ember hogy nem lehet szégyellős
Az egy dolog hogy 6 éves korotokig egyutt furodtettek,de azota a tested megváltozott
Meg amugyis,tudjatok milyenek a fiuk
Nem birom megérteni hogy valaki hogy nem lehet szégyellos
23/28 anonim válasza:
Öcsémmel egy szobában nőttem fel, ha akartuk volna se kerüljük el a meztelenséget. Amikor kerekedtem és szőrösödtem akkor érdekes voltam számára, mégis mi történik, de mivel rendszeresen látott ruha nélkül, gyorsan elmúlt a "varázs". Ja meg viszonylag gyakran beszélgettünk, nem volt soha feszültség.
24/28 immortality2 válasza:
A negyedik kommentelő eléggé álszent.
25/28 anonim válasza:
Fiú vagyok, nővéremmel jó pár éve mindketten meztelenül vagyunk itthon.
26/28 anonim válasza:
. Egyaltalan nem vagyok szegyenlos, nyaron egy szal bugyiban/tangaban es melltartoban vagyok otthon, mar kiskorom ota. a fiu testverem is csak alsogatyaban van, de olyan is van hogy total meztelenul vagyunk es szerintem izgalmas. volt mar pelda ra hogy megfogta a fenekemet amikor a szuleink nem voltak otthon es csak egy tangaban voltam. 16L es 14F
27/28 anonim válasza:
26-os ez izgi, tetszik az ilyesmi❤️
28/28 anonim válasza:
Fiú vagyok, szoktuk látni nővéremmel egymást, van, hogy együtt is fürdünk.
Tudom ez sokaknak beteg meg abnormális, de kinek mi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!