Mit csináljak, ha nem tudom elviselni, hogy a nővérem utálja a gyerekemet?
A nővéremmel mindig nagyon jóban voltunk, mindig mindenben számíthattam rá. Most viszont van egy 14 hónapos kislányom, a nővérem viszont rühelli a gyerekeket. Nem csak az én lányomat, hanem úgy általában. Ezt eddig is tudtam, sose érdekelt. De most felforr az agyvizem, ha látom, hogy szinte undorodva néz a lányomra. Soha nem vette a kezébe, egy puszit nem adott neki, ha a közelébe próbál menni, akkor elhúzódik tőle, elmegy vagy eltolja. Mondani se lehet neki semmit a lányomról, mert látom ahogy rögtön kényszeredetten fintorog.
Ne értsetek félre, nem ilyen nyílt utálkozás ez, próbálja ő leplezni, csak én észreveszem, mert ismerem és régebben se bírta elviselni a gyerekeket. Csak azért az én lányom mégse egy random senki, hanem az unokahúga. Azt hittem azért őt szeretni fogja. Eleinte nagyon bántott, de most már konkrétan dühös leszek, ha látom. Nem azt várom el, hogy imádja, csak némi kedvességet mutasson felé. Ez tényleg olyan nagy kérés?
Nem szeretnie kell, csak viselkedjen ember módjára. Nem hiszem, hogy havonta 1x egy ölelésbe meg egy pusziba belehalna. Szerencsétlen kislány nem tehet semmiről.
Kérdező én a helyedben nagyon kiosztanám.
Szerintem meg minden tőle telhetőt megtesz, mást nagyon nem tud tenni, még ha rá is parancsolsz ez akkor se egy olyan dolog ami varázsütésre eltűnik.
Én is utálom a gyerekeket, minél kisebbek annál jobban, szóval tapasztalat, mondjuk nálunk én szakítottam meg a kapcsolatot azokkal akiknek gyereke lett, de nálatok lehet ennek fordítva kéne lennie, nővéred idegeinek is jobbat tenne.
Alapbol nem szereti a gyerekeket, miert pont a tieddel tenne kivetelt. Amugy szerintem a tole telheto legtobbet nyujtja: probal jo kepet vagni hozza. Szerintem ez is tok korrekt tole.
Amugy en is ruhellem a gyerekeket, de a ket hugom gyerekeivel elvagyok. Amikor csaladi oaszejovetelen talalkozunk, akkor foglalkozom veluk, viszek ajandekot, de mindig mondom a vegen nevetve, hogy koszi lanyok, szep volt, jo volt, de ez most nekem fel evre eleg is volt XD Ok megertettek, felfogtak, es foloslegesen nem akarjak oket ram tukmalni. Cserebe viszont mikor van vmi sos helyzet, es felhiv vmelyikuk, hogy ugorjak at vigyazni vmelyikre, akkor megyek.
En szeretem, hogy tiszteletben tartjak a gyerekekhez fuzodo viszonyom. Mondjuk en nem vagok pofakat a gyerekekre.
"az én lányom mégse egy random senki"
Neked nem, mert a te gyereked. A saját mindig más. De a nővéred szempontjából pont ugyan olyan mint bármelyik másik, bőgő, nyáladzó, idegesítő hisztigép.
Na jó régen és is utáltam a nálam kisebb gyerekeket, de akkor én is még pisis voltam. Mondjuk még mindig idegesítenek az ilyen 9-12 évesek mert azok se kicsik se nagyok és ez idegesít. Meg mindig beszólogatnak a nagyoknak mert azt hiszik, hogy övék a világ.😑😑😑
De azért egy babát nem értem, hogy-hogy lehet utálni.🧡🧡🧡🧡🧡🧡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!