Párom nem fogadja el a gyerekemet, mit csináljak? 45 f
Figyelt kérdés
Barátnőm 25 éves, van egy 6 éves lánya. Előző házasságomból van egy 14 éves fiam. Párom nem szereti, már amikor összejöttünk négy éve is is leszögezte. Ezen kívül egy tündéri teremtmény, mindent megtenne értem és a kislányért ill. nagyon szeret. Három évig börtönben voltam, mindenben segített az idő alatt is. Ez szorosabbra is fűzte a kapcsolatunkat, előtte az ismerkedésről szólt a dolog. Közben elterveztünk esküvőt, gyerekeket. Most újra itt vagyok, és újra kinyilvánította elég egyértelműen, hogy utálja a fiam. Én nekem is mindennél fontosabb a párom, mivel ő 20 évvel fiatalabb, időközben rájöttem, hogy nem csak mint férfiként tekint rám, hanem mint apára. Arra gondolok, ezért is gyűlöli a fiamat. Ti mit csinálnátok a helyembe?
Kutya kötelessége elfogadni a gyereket, akkor is, ha nem szereti.
Egyebkent leves.
Tudod mit okozna a gyerekedben, ha elhanyagolnad miatta? Épp eléggé trauma , hogy börtönben voltál. Igen, a gyereknek is.
A kedves barátnőd szégyellje magát. Veled egyutt a gyerekedet is vállalta, akar tetszik neki, akár nem.
2015. ápr. 29. 16:27
2/27 anonim válasza:
Elfogadni el kell egymást. Szeretni nem muszáj.
2015. ápr. 29. 16:29
3/27 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy az első találkozásánál a fiammal anno ő megmondta, hogy nem szimpi neki a srácom. És mielőtt egy pár lettünk volna közölte velem, hogy nem kér a gyerekemből. De én őt így fogadtam el, hisz nála megbízhatóbb, őszintébbet és kedvesebbet (gyerekdolgot leszámítva) sosem láttam még. És szerettük és szeretjük is egymást. Különéltünk, így nem csinált ügyet a fiamból. Mist együtt élek a párommal és gyűlöli, ha látogatom a gyerekem.
2015. ápr. 29. 16:32
4/27 anonim válasza:
Ha téged választott akkor azt is választotta,hogy a fiad veletek lesz.
Egyéb ként nem lenne neki anyira nehéz egy kicsit kedvesnek lennie a fiadal.
2015. ápr. 29. 16:34
5/27 anonim válasza:
És a gyerekeddel mi lesz?
A szemét kivajnam annak a férfinak, aki nem gyulolne a gyerekeket.
Akkor engem se akarjon.
Hagyjuk hogy gyermekotthoni nevelőként miket latok nap mint nap, es hogy a gyerekekben mit okoz az ilyesmi.
Mi van a hyereked anyjával?
2015. ápr. 29. 16:36
6/27 anonim válasza:
*aki gyulolne a gyerekemet
2015. ápr. 29. 16:36
7/27 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, én nem tudnék szeretni senkit, aki utálja a gyermekemet...
Ha ezt nem nézzük, akkor próbáld vele megbeszélni, hogy ne szeresse, csak legalább fogadja el, hogy ő is az életed része és ezt tartsa tiszteletben. Ha ez sem megy neki akkor viszont neked kell dönteni, hogy kit tartasz fontosabbnak.
2015. ápr. 29. 16:37
8/27 anonim válasza:
Mi az, hogy gyűlöli, ha meglátogatod??!! ilyet nem engedhet meg magának senki, hogy egy másik embert (akár a szereléről van szó, akár nem) el akar idegeníteni a saját gyerekétől! Már bocs, de ne adj isten a páromnak mástól lenne gyereke, mert mondjuk megcsalna, még akkor se lenne pofám eltiltani, vagy lebeszélni a gyerekéről, ha mellettem maradna. Nem még így, hogy a fiad volt először, utána lépett be az életedbe a párod! mégis mit képzel magáról ez a lány? Ez teljességgel elfogadhatatlan... Csapjál oda egy rohadt nagyot asztalra, ha elkezd hisztizni a fiad miatt és igen is rezzenjen kicsit össze a királylány, érezze csak, hogy ő csak a második! A gyereked az első!
2015. ápr. 29. 16:42
9/27 A kérdező kommentje:
Az exnejem neveli három éves kora óta. Szétmentünk, mert új párja lett. Beadtam a válókeresetet. Másfél évig nem engedte látni, holott közös felügyeleti jog volt. Ritkán tudtam talàlkozni a fiammal. Azután külföldön dolgoztam, havi egyszer jöttem haza. Mindent megvettem neki, amire csak szüksége volt, de igazàn "nem ismerem". Ő kedvel engem, meg a páromat is, ha gagyná. Bármennyiszer próbàltam barátnőmmel megbeszélni, kiállt a véleménye mellett. Szerintem ez ilyen apakomplexusos "izé"-ből fakad. Jólelkű gyerek egyébként. Külföldön ismertem meg a párom, amikor a rokonaiknál voltak. Elgondolkodtató az egész...
2015. ápr. 29. 16:44
10/27 anonim válasza:
Akkor vagy mondd meg a párodnak, hogy nem a tulajdona vagy, a gyerekednek pedig joga van ahhoz hogy lásson. Vagy elfogadja ezt és legalább tolerálja a gyerekedet (gondolom az övét te elfogadod), vagy fel is út, le is út. Mégis, hogy meri ezt megtenni? Gondolom a saját gyerekét se szeretne ha így kezelnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!