Párom nem fogadja el a gyerekemet, mit csináljak? 45 f
"És mielőtt egy pár lettünk volna közölte velem, hogy nem kér a gyerekemből"
akkor most meg mit sír a szád? tudtad te ezt előre.
A ferjemnek van egy 16 eves fia, nem lakik velunk de rengeteget van nalunk, foleg suli szunetekben.10 eves kora ota ismerem de eleinte baromira nem volt szimpatikus....aztan erot vettem magamon es elkezdtem megismerni, megerteni es megszeretni.
Es most ez igy hulyen hangzik de nagyon szeretem a lelkem melyen,pedig neha kiallhatatlan kamasz es flegma de ilyenkor egyreszt raszolok masreszt eszembe jutott h en milyen voltam kamasznak (33 eves vagyok:-)) es jobban megertem ot.
Az egesz alapja a szandek, tehat a b.nodnek eselyt kene adnia arra, h megismerje a fiadat es nem kell szeretnie de a minimum h elfogadja. Persze en is inkabb azt preferalnam ha iskolai szunetben nem nalunk lenne de ast nezem h kell h az apa-fia viszony mukodjon ahhoz, h egeszseges felnott legyen:-)
Esntokjo erzes h mindig megolel, nagyon kis figyelmes mostanaban es mindig megvigasztal ha sirok, de ez kolcsonos:-)
Egyebkent tok fura, h amikor eloszor tettuk vonatra jobban aggodtam mint o, szoval furi dolgok ezek....mindezt ugy h nincs gyerekem es nem is szeretnek. Szoval ha o alapbol elutasito akkor ket valasztasod van:
Vagy o, vagy a fiad. Ebben jo tanacsot nem lehet adni, de en a csaladot valasztanam mert a nok jonnek mennek, nincs garancia a boldogsagra vagy arra h orokkon orokke, viszont a fiad mindig a fiad lesz akinek baromi nagy szuksege van rad akkor is ha nem mutatja:-)
Ezek szamara a legnehezebb evek, suli, csajok....ilyenkor kell egy apanak igazan jelen lennie ahhoz, h a gyerek egeszseges legyen lelkileg, szellemileg.
Nem azt mondom el h hagyd el a csajt, csak ertesd meg vele h miatta nem mondasz le a gyerekedrol es ha igazan szeret teged, akkor nem is allit valasztas ele. Az o szeretete nem feltetlen hiszen kikotesei vannak, a fiad szeretete viszont feltetlen mert a gyerekek nagyon tudnak szeretni, tulkepp ugy mint senki masok:-)
Ha a fiad melle allsz akkor eleted vegeig szamithatsz ra es persze morogni fog mert kamasz, meg lesznek nehez pillanatok, ajtocsapkodasok de a vegen, amikor idosebb lesz akkor ez megvaltozik es a legjobb bsratod is lesz egyben.
A no mint olyan egy totalisan instabil jelenseg, momdom ezt nokent:-))
Szoval ezeket azert merlegeld mielott dontesz:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!