Párom nem fogadja el a gyerekemet, mit csináljak? 45 f
Figyelt kérdés
Barátnőm 25 éves, van egy 6 éves lánya. Előző házasságomból van egy 14 éves fiam. Párom nem szereti, már amikor összejöttünk négy éve is is leszögezte. Ezen kívül egy tündéri teremtmény, mindent megtenne értem és a kislányért ill. nagyon szeret. Három évig börtönben voltam, mindenben segített az idő alatt is. Ez szorosabbra is fűzte a kapcsolatunkat, előtte az ismerkedésről szólt a dolog. Közben elterveztünk esküvőt, gyerekeket. Most újra itt vagyok, és újra kinyilvánította elég egyértelműen, hogy utálja a fiam. Én nekem is mindennél fontosabb a párom, mivel ő 20 évvel fiatalabb, időközben rájöttem, hogy nem csak mint férfiként tekint rám, hanem mint apára. Arra gondolok, ezért is gyűlöli a fiamat. Ti mit csinálnátok a helyembe?
Tudom, most faja, hogy áll a farkad egy huszonévesre, így nehéz gondolkodni, de beszélgess el vele.
Én egy ilyen rbanc miatt mentem tönkre hat év alatt, meg az ostoba apám miatt, akinek fontosabb volt a barátnője, meg a fa...za, minthogy rászóljon, amikor lehord.
2015. ápr. 29. 16:51
12/27 anonim válasza:
Nekem ez sok(k). A lány korosztályába tartozok és nem bírom ép ésszel felfogni, hogy hogyan lehet első pillantásra megutálni egy 10 éves gyereket.
Én össze sem jöttem volna olyannal aki nyíltan gyűlöli a gyerekemet.
2015. ápr. 29. 16:54
13/27 anonim válasza:
Az én apám 4 évvel ezelőtt mindenféle kapcsolatot megszakított velem a barátnője miatt. Egy évig szenvedtem, nem tudtam felfogni, hogy mégis mi baja van velem. Máig nem sikerült túltennem magam rajta... Hidd el, szörnyű érzés egy gyereknek, hogyha az apja (akire példaképként kellene tekintenie) csak úgy otthagyja egy nőért, akinek éppenséggel nem szimpatikus.
2015. ápr. 29. 17:13
14/27 anonim válasza:
pff 19 évesen szült, és akkor ő parancsol?
nem sokat adok ennek a dolognak
2015. ápr. 29. 17:52
15/27 A kérdező kommentje:
Nem hagyhatok ennek dacára minden pozitívumot, ami őmellette szól. Nem tudom, hogy értessem meg vele. Hiszen érti, ő elég okos. De mintha nem is tudna rajt változtatni. 18 évesen férjhez ment, meghalt a férje, 19 évesen szült.'
2015. ápr. 29. 18:09
16/27 anonim válasza:
Annyira okos, hogy azt sem érti meg, hogy a gyerekkel együtt teged is vállalt, es konkrétan nincs joga megmondani hogy te mikor lasd a fiadat.
2015. ápr. 29. 18:19
17/27 anonim válasza:
De tudod mit? Inkább, ha már nem Ennyire fontos ez an nő (mert az nyilvánvaló, hogy a fiadnak fontosabb) akkor inkabb ne tartsd vele a kapcsolatot.
Kevesebbe kerül.
Igen, a gyereknek.
2015. ápr. 29. 18:22
18/27 anonim válasza:
*ha már Ennyire fontos ez a nő
** gyereknel
Bocs, autocorrect
2015. ápr. 29. 18:24
19/27 anonim válasza:
Nagyon sok nő nem tudja elfogadni a férje előző házasságából lévő gyereket. Ezen te nem tudsz változtatni.
2015. ápr. 29. 18:52
20/27 anonim válasza:
te egy borzasztó ember vagy! képes vagy egy nő miatt lemondani a saját gyermekedről?! nem vagy apának való, és a nő is elég elborult elméjű lehet!
szegény fiadat nagyon sajnálom. rengeteg kérdést olvasni itt hasonló helyzetről, csak a gyerek szemszögéből. ajánlom, hogy olvasgasd át azokat, hogy tudd, mit is érez a gyermeked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!