Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósomnak semmi sem jó amit...

Anyósomnak semmi sem jó amit én teszek. Mindig húzogatja a száját, és idegesít. Semmi sem jó amit mondok, cselekszem, és a gyerekemet gondozom. Mindig ellent mond. Mért csinálja ezt, ennyire utál?

Figyelt kérdés
Pl:Mért nincs a gyereken harisnya,megfog fázini.Múltkor elvitek minket a dédihez az autóba szinte meg sem szólal anyós,ha mondok valamit az suga apósomnak borzasztó vagyok.Leértünk a dédihez,és átakartuk vinni a gyereket a közeli rokonokhoz erre azért is húza a száját.Muszáj a kapcsolatot fenntartani velük a gyerek végett.Ráadásul arra sincs tekintettel hogy 23 hetes pocakos vagyok,ott tesz kereszbe ahol tud.A férjem hiába szól rá semmi értelme.Mindig ránk akarja erőltetni,hogy mikor jöhet fel hozzánk,ha mondjuk nem érünk rá szerdán 14 órakor akkor szinte hisztizik!
2010. márc. 30. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ne engedjétek be,ha nem értek rá. És probáld elengedni a füled mellett. Te gyereked, oda viszed ahova akarod:) Semmi köze hozzá!!!
2010. márc. 30. 11:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen akkor miért vele mész pl. a dédihez?
2010. márc. 30. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg ennyire utál. De a gyerek miatt nem kell tartani a kapcsolatot, vagy viheti a férjed is. Amúgy hagy hisztizzen, a francot nem érdekel. Röhögjetek egy jót, ilyen fokú bunkóságra az ember nem kezd még jobban megalázkodni.
2010. márc. 30. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Egy jó tipp...

Én azóta vagyok jóba az anyósommal, amióta nem találkozunk.

Nem muszáj a gyerek miatt tartani a kapcsolatot. Ilyen nagymamára nincs neki szüksége, sőt, ha nagyobb lesz, valószínű, hogy ellened uszítja a saját gyerekedet. Kell ez nektek? Nem. Akkor miért erőlteted. Ha utál, hát utáljon. Megteheti. Nem kell menni hozzá, nem kell oda engedni hozzád. Vagy kapcsol, vagy nem. Ha nem, akkor legalább megszabadultál tőle. Hidd el, ha kizárod az életedből, nektek biztosan jobb lesz.

Különben is...Hol van az megírva, hogy a gyerek miatt kell tartani a kapcsolatot vele?

2010. márc. 30. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
hát ismerős, tanácsot nem tudok adni, velem is ilyen volt pocakosan is, aztán meg meg van lepődve, h nem szívesen látom, nem hívom és nem szeretem ha a gyerekre vigyáz.....én sem értem miért kell az embert bántani folyamatosan és miért nem jó semmi, amit csinálok, valószínű, ha már minden rossz nem benned van a hiba....reménykedhetsz, h gyorsan elviszi az ördög....persze akkor is TE vagy a rossz....a babához gratulálok!
2010. márc. 30. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyeneknek semmi sem jó! Ne is hibáztasd magad.
2010. márc. 30. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Velük laktok egy házban? Vagy nála laktok?

Ha nem akkor egyszerű a megoldás.Szépen lassan le kell koptatni..Akármikor akar jönni (hacsak nem ünnep van)szépen valami kifogással de el kell küldeni..Ha mentek a dédihez akkor nem az ő segítségét kérni ebben,hanem más megoldás kell találni..

Ha valaki ennyire nem tud kijönni a másikkal akkor úgy kell alakítani a mindennapi életet,hogy ne kelljen az illetővel kapcsolatba kerülni..

Persze az más tészta ha együtt laktok,mert ilyen esetben nem tudjátok kikerülni egymást..

2010. márc. 30. 11:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem velük lakunk,külön lakásba élünk.De szinte ránk telepszik engem nem zavarna jöhetne akár mindennap ha úgy viselkedne ahogy jó lenne.Én próbálok jó pofizni,de néha begurulok,és szépen vissza szólok neki.De nem sértőt hanem,olyanokat hogy tömör válasz legyen,és érthető.Én nem is beszélek 1 éve telán vele mert bármikor is hívott mindig hazudozott a férjemnek.Azt úgy gondoltam erre nincs szükségem.A gyerekre aki 1,5 éves szinte rátelepedne,de mivel már jár,és elég konok kisgyerek rá sem tud igazán hatni.Nagyon félek attól,hogy ellenem beszélni a kicsit,bár mit is hozna fel ellenem ha szinte muszájból találkozunk,és semmiről nem beszélünk.

Azért mentünk velük a dédihez mert szinte hisztizte sírt hogy mért nem megyünk.De ezt elcseszte mert én többet nem ülök az Ő autójába az biztos.Azt is zokon veszi,hogy a gyerek nagyon anyás,minden áron elakarja vinni a gyereket én meg nem adom,és ez úgy-e nem tetszik neki.Mondtuk neki jöjönek látogatni de 1 héten 1x mert szeretnék élni a saját családi életünket.Férjem szinte utálja az anyját Ő megmondta nélkülem nem megy oda hozzájuk.Többször meg lettünk fenyegetve a gyámügyel,hogy akkor láthatást kér.Mindig keresztbe szeretne tenni!

2010. márc. 30. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

az én anyósom úgy hisztizett, h menjünk a dédihez, h poharakat vágott a földhöz....aztán egy ilyen labilis emberre ugye nem bizza az ember a kis rosszcsontját...maga alatt végja a fát az ilyen

ha a férjed melletted áll semmi teendőd nincs, legjobb ha az ő szájából hallja a kritikát, mert mégis ő a fia....

2010. márc. 30. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
12:25-ös, ja és a gyámüggyel lehet fenyegetőzni, mert a láthatás úgy néz ki együtt élő szülők esetében h megmondod, h szerdán szívesen látod az otthonodban délután kettőtől, ekkor a gyámügy azt mondja, h ok látja nagymama menjen akkor....olyan láthatás nincs h ő elviheti akárhová és a törvény melléáll....jobb lenne neki is a békesség ezt jó lenne belátnia
2010. márc. 30. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!