Ne kérjünk a testvéremtől pénzt, mert nekünk úgy is van elég?! Ki mit tenne?
Szerződéssel kellett volna. Én ezt elengedném most, de máskor nem segítenék a tesónak.
Egyébként szerintem mindegy, hogy van-e anyagi vonzata. Rááldozta az idejét a férj és a tesóka is kapott valamit, sőt a kérdező családjának kiadással is járt.
Ha a férj egy egyszerű kétkezi munkás lenne, hétköznapi fizetéssel az itteniek is máshogy állnának hozzá.
De kerdezem így ha férj fodrász lenne akkor is elvárnad-e, hogy pár hetente a saját pénzén utazzon az ország másik végébe megcsinálni a hajad? Nálatok vagytok, az áramért nem fizet, hajlakkod is van neki teljesen ingyen van...
Mindkettő egy szolgáltatás az egyiknél lesz egy szép frizurád, a másiknál nem kerülsz mondjuk börtönbe....
Istenem... emberek nem értem mi a franc van veletek! Bár en 35 éves nő vagyok, bármit megtennék és teszek is a testvéremért|szüleimért. Tetőt kellett csinaltatni, tessek itt a pénz szó nélkül. Hugomat megverte a pár éve a pasija részegen, nyaralasrol indultam haza azonnal Ausztraliabol. Nagypapámnak infarktusa után fürdeni segitettem hónapokig.
Miért vagytok ennyire penzcentrikusak? Nem a család a legfontosabb? Kérdező lehetsz te is meg szarban ne feledd!!!
Tudod a cimét, írjon számlát és postázza.
Az ügyvédi kamara felé is el kell szamolnia. Nem úgy van az ügyvédeknél, hogy csak úgy zsebbe vállalja az ügyeket. Azt hogy oldotta meg? Ha már tárgyalás is volt, akkor nehéz elsumákolni.
Èn csak egy egyszerü varrónö vagyok és egyedi patchwork takarókat varrok, meg még más kisebb dolgokat, de engem is megekeres mindenki varrással.
Èn pl már évek alatt kidolgoztam egy rendszert. Minden ami az üzletemben van az mindenkinek ugyan annyiba kerül. Itt csak is annak adok belöle valamit akinek én akarok, pl gyerekeim legjobb barátnöi néha kinéznek maguknak ezt azt, vagy én magam csinálok szülinapra valamit, akkor ingyen van.
Aztán jönnek a más felkérések mint pl varrajam fel a nadrágot, vagy varrjak egy egész nadrágot amit én eleve nem csinálok. Ilyet csak is annak vállalok el akinek én szeretném(legjobb barátnö, anyám, anyósom) de itt is felmérem mit kérek érte. Van, hogy totál ingyen de olyan is, hogy anyagdíjat kérek. EZt elöre közlöm, és azt is ha nem vállalom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!