Ez nagyon rosszul esett a testvéremtől (? ) 11/l
Van 1 barátnője kb.1 hónapja és tegnap is róla beszéltek 2 órát nagyon rosszul esett engem már leszar mindenki anyáék is kérdezték,hogy majd mit szán neki karácsonyra engem meg még meg sem kérdeztek.Holnap lesz a szülinapom és azt mondta,hogy(teljesen magától)nem költ rám a b.nőjének vesz belőle ajándékot meg minden még sorolhatnám irtózatosan rosszul esett,én nem vagyok ilyen,de könnyen meg lehet bántani a tesóm fiú 18 éves köszi a válaszokat
11/l :(
A tesók már csak ilyenek.
Hidd el máshol is sokszor hasonló a helyzet
Hát igen,főleg az ilyen korú nagy tesók ilyenek...
Sokat hallottam, meg láttam is, hogy 15-16 éves testvérükkel nem jönnek a ki a 18 éves nagyobb testvérek...
Bár nálunk is nagy a korkülönbség, mi összetartunk.
Legyél vele kedves: ha ez nem működik, nézd levegőnek, ha ez a barátnője már nem lesz akkor lehet ő fog odamenni hozzád és akkor nem legyél elutasító.
Ami pedig azt illeti, hogy könnyen meg lehet bántani, próbáld nem fel venni azt,amit mond.
Előző voltam.
Hogy mondhat ilyet..biztos hogy 18??Szerintem egy testvér mindig fontosabb mint egy barátnő/barát.
Boldog Születésnapot holnapra!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!