Ne kérjünk a testvéremtől pénzt, mert nekünk úgy is van elég?! Ki mit tenne?
Nem eltűntem, hanem elutaztunk. Bocsánat, hogy közben nem a laptoppal az ölemben neteztem...
Nem volt kamu sem a kérdésem, sem a szituáció. Sajnálatos, de ez van. Lehet kukacoskodni, meg belekötni minden mondatba, attól nem lesz kevésbé valós. És gondolhatjátok, hogy nem fogok itt oldalakon át informálni mindenkit valamiről, amiről amúgy tudnom sem kellene.
Viszont közben beszéltem a testvéremmel, viszonylag nyugodt körülmények között. Elmondtam, hogy ezt így nem kellett volna, mert ez a férjemnek a legkellemetlenebb, és ő aztán nem fog a pénze után menni erőszakosan, szóval nem kell félnie. De ha van benne jóérzés, akkor kifizeti a pénzt, mert senki nem ingyen dolgozik, függetlenül attól, mennyi az óradíja, vagy éppen mennyi pénze van a bankban. És hogy ilyet idegennel sem teszünk, nemhogy rokonnal, akivel ráadásul közeli a kapcsolat. Szabadkozott, hogy akart ő fizetni, persze hogy keresett volna minket, de túl volt terhelve az utóbbi időben, pedig a pénzt már direkt félretette.
Lezártnak tekintjük, nincs harag és sértődés, de tényleg jó lecke volt arról, hogy kinek, milyen esetben kell segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!