Hogy kellene hozzáállnom a fiam viszonyához egy házas nővel?
45: De hogyan ellenőrzöd le, hogy a társad igazat mond?
Még sosem derült ki utólag hazugság? Kettős/többes élet?.. Hamis személyazonosság? Álnév? Eltitkolt család? A másik hazugságáért hadd ne te légy már felelős!
Mondjuk a nagy hadakozásban az senkinek sem jutott az eszébe, hogy a kérdezőhöz forduljon, és megkérdezze, hogy: kedves Kérdező, ez egy titkos viszony, és a fiad azt szeretné, hogy úgy találkozz a barátnőjével, hogy az egész a férj háta mögött zajlana? Vagy pedig kényszerből laknak még együtt, de már megegyeztek, hogy el fognak válni, és az egész kapcsolat nem titokban zajlik?
Szerintem ez a nem mindegy... a Kérdező helyében én sem szeretnék belevonódni egy titkolózós dologba, mert félteném magam attól, hogy bevonódok, és aztán, ha a váláskor mondjuk ez az egész kiderül, és a férj fel akarja használni ezt az ügyet, és "még a szeretője anyjának is bemutattatta magát", és neadjisten még be is idézik a Kérdezőt tanúnak... nos, ezt a kockázatot én magam sem vállalnám.
De ha a viszony nem titkos, tényleg nem értem, miért ne lehetne találkozni a barátnővel. Aki válófélben van, az fertőző, vagy mi?
Ha pedig, Kérdező, ezt nem tudod, akkor csúnya kommunikációs probléma van közted és a fiad között, és javaslok egy beszélgetést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!