Hogy kellene hozzáállnom a fiam viszonyához egy házas nővel?
Gyenge próbálkozás, meglepő módon továbbra is próbálod megmagyarázni, miért van teljesen jól az, hogy atgazolsz másokon, de bárhogy erőlködsz ez nem fog sikerülni.
Az a hablaty, hogy leragadtál a történelemben, lemaradtál a korral és elfelejtettel haladni előre az idővel! Tudod a tény az, hogy egy PÁRkapcsolat, egy házasság két emberről szól és ha fejenállsz vagy épp a seggedet vered földhöz, ez attól még bizony tény marad. Kettő emberről szól, akik szeretik egymást. Van neked egyáltalán bármi fogalmad arról mi az hogy szeretet? Egy alapvető emberi érzés, aki szereti a másikat az nem okoz neki direkt fájdalmat. Jobb esetben az ember tudja mi az, hogy tisztelni a másikat, mi az a becsület, és mi az, hogy nem tiporsza másik lelkébe, csak azért mert neked éppúgy felel meg. De neked a leghalványabb sejtelmes sincs ezekről, az írásod hűen tükrözi, hogy egy érzéketlen szánalmas alak vagy aki megállás nélkül csak mosdatni akarja magát es menteni a menthetetlent. Bar szerintem nagyon jó lennél ügyvédnek, a gyilkosokat is simán ártatlannak hoznád ki és szemrebbenés nélkül megmagyaráznád, hogy amúgy miért is van az a legnagyobb rendben, hogy X vagy Y felindulásból, mérgében hasba szúrta a másikat. Belőled még ez is kitelik..
Egyébként senki nem akarta senkire ráerőltetni a saját gondolatmenetét, ti kezdtetek el gúnyolódni és neveztétek erkölcscsősznek, azokat akiknél alapvető és magátol értetődő, hogy nem gázol át a másikon, pláne nem olyanon, akit szeret! Talán ha nem gúnyolódnatok azokon, akik normális értékeket vallanak, akkor más sem kötne belétek. Az, hogy minden jóérzésű ember, akibe egy cseppnyi tisztelet, becsület, érzelem és egyéb szorult, elítéli ha valaki képes undorító aljas módon megcsalni a párját, az nem a saját gondolkodasod másikra való ráerőszakolása, hanem szimpla tény. Az, hogy te ilyen kegyetlen és szívtelen vagy, csak téged minősít.
", ti kezdtetek el gúnyolódni és neveztétek erkölcscsősznek, azokat akiknél alapvető és magátol értetődő, hogy nem gázol át a másikon, pláne nem olyanon, akit szeret!" - újabb ügyes próbálkozás a valóság kifordítására... aki itt átgázola másikon,az a Kérdező, aki a "polgári-konzervatív erkölcs" hányingerkeltő undormányával takarózva átgázol a saját fia, és az általa szeretett nő érzésein.
És akkkor ezek után van arcszerkezeted idefarizeuskodni azt, hogy "akiknél alapvető és magátol értetődő, hogy nem gázol át a másikon, pláne nem olyanon, akit szeret!"????
Na látod, pont ezért gyűlölöm és vetem meg azt az "erkölcsiséget", amit itt hirdetsz.
Javaslom akkor olvasd el például a 41-es hozzászólást, ahol konkrétan meg van lepődve a kedves válaszoló, hogy talán itt senki nem volt szerető vagy senkinek nem volt szeretője és közben gúnyolódik. Nektek nyilván hihetetlen, de nem, mert akinek van egy csöpp tartása es tiszteli a párját, nem megy bele ilyenekbe úgyhogy mielőtt jössz itt azzal hogy ki forgatjuk a valóságot talán olvass.
Mégis ki a francon gázol át a kérdező könyörgöm??! Senkin! Annyit mondott, hogy nem kíváncsi a fiának az aktuális dugópajti, a szeretőjére, aki amúgy nem mellesleg házas és továbbra is együtt él a férjével, ettől független elfogadja a “kapcsolatot”, a fia szeresse, de ne akarja már hazahordani a dugópartnerét és ne várja már el a szüleitől, hogy bájcsevegjenek a nővel! Eszem megáll komolyan, a kérdező leírta világosan, hogy az ő értékrendjébe, mint ugye a legtöbb normális ember értékrendjébe, a szerető tartása és a megcsalás nem fér bele, ennyi. A fia ennek ellenére mégis ra akarja erőszakolni, tehát ő itt az egyetlen, aki erőszakoskodik es pontosan ő gázol át a saját édesanyján, mert mindenaron rá akarja erőltetni a saját “értékrendjét” az anyjara. Ha nem tűnt volna föl a kérdező nem akarja szétszedni őket és nem is akarja mindenáron lenyomni a torkukon azt, amit ő jónak gondol, ellenben a “kedves” fia.
Jó, hogy már nem akar bemutatkozni a szeretője férjének amúgy..:D
Amúgy meg sem lepődöm, hogy ennyire támogatod a kérdező fiát, hisz vélhetően felismerted benne saját magadat..láthatóan mindkettőtöknek belefér az, hogy szeretőt tartunk vagy épp szeretők vagyunk, hogy megcsaljuk a másikat, hogy átgázolunk mások érzésein, na de ha ellenkezni mer, hát akkor inkább bedugom egy otthonba. Bravó, jár a taps.
"Jó, hogy már nem akar bemutatkozni a szeretője férjének amúgy..:D" - én simán el tudom képzelni, hogy bemutatkoztak már egymásnak, ugyan, miért is ne tették volna? Persze, ha ezt nem vagy képes megérteni, akkor nyilván semmit az egész kérdéskörből, csak a saját sértődöttségedet és felháborodásodat tolod ide...
Nézd,én meg nem vagyok hajlandó tolerálni:
Azt a szülői magatartást, amikor a szülő veszi a bátorságot beleszólni a 14+ gyereke
- párkapcsolatába
- szexuális életébe
- vallásába vagy vallástalanságába
- értékrendjébe
"Amíg az én kenyeremet eszed"-görénykedik
és társai.
Na, én ezekkel vagyok konkrétan zéró-toleráns.
Ehhez képest baromira nem foglalkoztat az,hogy ki kivel, hánnyal, milyen neművel él szexuális életet - feltéve, ha az abban részt vevők szabad döntésükből teszik.
Baromira nem érdekel az se, hogy az általam egyébként mélyen megvetett "polgári-konzervatív" értékrendnek mi a véleménye a dolgaimról, a párom dolgairól, a gyerekem dolgairól...
Végül - de nem utolsó sorban - meg kikérem magamnak, hogy bármiféle állam, egyház, vagy istenség akarja eldönteni helyettünk, hogy a mi kapcsolatunkban (a párommal) mi a helyes, és mi nem az. Na ezért nem kérünk egy percig se a "Magyarország nevében... Amit Isten összekötött..." és ehhez hasonló beleszólási bepróbálkozásokból sem.
Tiszta?
Mondjuk ahhoz már tényleg pofa kell, hogy valaki odamenjen egy ilyen esetben a férjhez és bemutatkozzon, hogy helló szia én vagyok az, aki a feleségedet kurogatja, egyébként mizu..? Az ilyen meg is érdemli, hog beverjék az arcát.
Egyébként elhiszem én, hogy a sértődöttség és a töménytélen nagy frusztració beszél, amiért a te édesanyád be akart korlátozni a párkapcsolatodban vagy bármi másban, de mutasd már meg nekem, hogy a kérdező hol akart beleszólni a fia párkapcsolatába és szexuális életébe?? SEHOL! Te nem tudsz olvasni vagy nem tudsz szöveget értelmezni? Várj segítek: fent a fő kérdésben, tudod zöld alapon le van írva feketén fehéren, hogy elfogadja a kapcsolatot, ettől független nem kíváncsi a fia szeretőjére, mert az Ő értékrendjébe ez nem fér bele!! Egy büdös szóval nem írt olyat, hogy a fiára akarja erőltetni az értékrendjét az eg szerelmére fogd már föl!
Ja és az esetek többségében szó nincs arról, hogy MINDKÉT fél ki van békülve azzal, ha megcsalják! Épp arról van szó, hogy ők egy monogám párkapcsolatban élnek, az egyik fél pedig van olyan gerinctelen szemétláda, hogy félremegy, összetörve ezzel a másik szívét és lelkileg a padlóra küldi, azert mert ő valójában szerette amásikat, aki nemes egyszerűséggel csak szórakozott vele. Te pedig komolyan ezt támogatod? Ezt véded, ez neked értékrend és erre te még büszke is vagy? Erre már tényleg nem lehet mit mondani..
64%os itt pont a fiú az aki rá akart erőltetni valamit az anyjára, nem tűnt fel? Na meg te is erőlteted itt a projekcióidat. Te sem vagy elfogadó, kicsit se, így hiába reklamálsz elfogadást.
Na mindegy, mostanra nyilvánvaló egyébként is, hogy figyelemkolduló trollkodásról van szó, azért megy a provokáció.
Mégis miféle gusztustalan módon tette azt a kérdező??! Ti egyáltalán ezt a kérdést olvassatok? A kérdező NORMÁLISAN elmondta, hogy neki ez nem fér bele, ettől független elfogadja a kapcsolatukat.
A gusztustalan esetleg az, hogy valaki belemegy a szeretoi viszonyba, de hogy a kérdező semmi gusztustalan dolgot nem tett az is biztos.
A fia hisztizik, mint egy két éves..
#55 " a sértődöttség és a töménytélen nagy frusztració beszél, amiért a te édesanyád" - bocs, ezt az utolsó szót nem ismerem - "be akart korlátozni a párkapcsolatodban vagy bármi másban" - nézd, én megértem, hogy be kellett próbálkoznod ezzel, hátha, de a valóság ennek kb az ellentéte... ja, megpróbálta rám erőszakolni a házasság intézményét (amiről már leírtam a véleményem az előbb) de hát ezt olyan szinten túltolta, hogy ő kötött ki zárt osztályon, nem én a papnál vagy az anyakönyv-vezetőnél... szóval ez az életemben siker, és nem kudarc:)))
" Te nem tudsz olvasni vagy nem tudsz szöveget értelmezni? Várj segítek: fent a fő kérdésben, tudod zöld alapon le van írva feketén fehéren, hogy elfogadja a kapcsolatot, ettől független nem kíváncsi a fia szeretőjére, mert az Ő értékrendjébe ez nem fér bele!" - na most, ha te olvastad a zöld alapon lévő kérdést, a következő áll benne: "A nő még együtt lakik a férjével, állítólag válófélben vannak. A fiam szerette volna nekem bemutatni a nőt, de ezt elutasítottam. "
Na, ebből a "állítólag válófélben vannak"-ból jutott el eddig a tisztelt (értsd:, valójában mélyen megvetett) "szilárd erkölcsű" publikum, a szeretőig és a megcsalásig. Amíg a Kérdezővel szemben szigorúan fenntartják az "ártatlanság vélelmét", sőt... egy okot mondj légyszi, amiért ezt ne tartsam görénymentalitásnak.
Tehát, ha tisztességesek vagyunk, tehát ignoráljuk "szilárderkölcsűék" önpörgő kombinálgatását és fröcsögését, és abból indulunk ki, ami a zöld alpon van mi marad: két válófélben lévő, még a közös lakásban élő ember, lakótárs.
Normális, hogy elkezdik a saját jövőjüket szervezni, ideértve a párkapcsolatot is? Igen, az. Normális, hogy bemutatják egymásnak az új párjukat (ha van)? Igen, az.
Normális, aki ebből logikai bakugrással a hazugságig, megcsalásig, arcbeverésig jut el? Nem, még véletlenül sem az.
Érdem az, hogy a Kérdező (anyucika minőségben) nem uszít nyíltan a nagykorú gyermeke párkapcsolata ellen? Nem, ez az elvárható minimum, sőt már jóval korábban is az lenne. (ha uszítana, az lenne erősen szívlapát-pozitív)
Maradék találós kérdés (hangszóróért:)): ha a Kérdező nem kiváncsi arra, akit a fia párjának választott, akkor a fia mi a kórságért lenne kíváncsi a továbbiakban a jó édes anyjára?
Én igazándiból a fiúnak javasolnám, hogy menjenek el vacsorázni hármasban a párjával meg az apjával, a Kérdezőnek meg, nos, legyen az ő hite szerint. (szerencsére az ember szülei sincsenek összenőve)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!