Hogy kellene hozzáállnom a fiam viszonyához egy házas nővel?
Miért kellene elfogadni, miért kellene kerülgetned a házadban egy nőt, aki valakinek a felesége, csak mellesleg a fiad k*rogatja? :D
Én elég laza vagyok, de ebben az esetben én is megmondanám, hogy hagyjon békén a marhaságaival, azzal kefél akivel akar, de haza ne hordja őket.
Minel jobban tiltod, fiad annal elutasítóbb lesz veled.
A nő malmara dolgozol
Latszolag fogadd el :)
Okos enged !
A mi válásunk úgy kezdődött, hogy külön költöztünk, a papírok beadása már csak formaság volt.
Aki még együtt él a férjével, az házas. Szó sincs válásról.
A helyedben ugyanígy állnék a dologhoz.
Na igen, ismerek elvált párokat, MINDENHOL előbb történt a különköltözés, és csak utána indult el egyáltalán a hivatalos válási procedúra.
Gondolom szimpla szerető a srác, aztán vagy ő maga kamuzza a családnak ezt, hogy szépítsen a helyzeten, vagy őt is ezzel eteti a nő (elég sokan ámítják ezzel a "el fogok ám válni" a szöveggel a szeretőjüket).
Azt meg nem értem, kúrópajtit minek kéne hazahurcolni a szülőhöz.
Szerintem teljesen jó a hozzáállásod, kérdező! Engedékeny is vagy, de határokat is szabsz. Nem tudom,a férjed mit szeretne konkrétan?
A fiad csak sértődjön, attól még nincs igaza... majd belátja ő is.
Én előbb megismerném inkább a nőt és a körülményeket, hogy jutott el idáig és hogy jött képbe a fiam, csak azután ítélkeznék. Azért nem olyan egyszerű kilépni egy megromlott házasságból, ahol rengeteg a közös, vita tárgyát képező tulajdon, sőt, sokszor a másik fél igencsak megnehezíti a válást, nem egyezik bele stb.
Ki tudja, lehet, hogy ez a nő lesz a fiad nagy szerelme, ő lesz az unokáid anyja, kár így kezdeni egy kapcsolatot.
Én biztos, hogy először nyitott lennék és sokat beszélgetnék, akkor zárkóznék be, ha azt látnám, hogy ez a nő nem a fiamhoz való.
KOMOLYAN!
Tisztelettel kérdezem a kérdezőt, a moderátort, és akit érint!
Mi és miért volt szabályszegő a válaszomban, amiért törölve lett?
KIZÁRT, hogy abban bármi szabálytalan lett volna!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!