Hogy kellene hozzáállnom a fiam viszonyához egy házas
nővel?
Figyelt kérdés
A fiam amióta benne van enbben a viszonyban, azóta teljesen kifordult magából. Alig beszél velem és az apjával, eddig jó volt a kapcsolatunk. Soha nem szóltam bele az életébe, ennél a viszonynál is csak megjegyeztem, hogy legyen óvatos. Ezzel lezártnak tekintettem az ügyet, még akkor is, ha fáj a fiam viselkedése. A nő még együtt lakik a férjével, állítólag válófélben vannak. A fiam szerette volna nekem bemutatni a nőt, de ezt elutasítottam. Az én értékrendembe nem fér bele, hogy a szeretőjét idehozza, meg van erről a véleményem. Azt hozzátettem, hogy elfogadom a kapcsolatukat és találkozni is szeretnék a nővel, ha már a fiam párja lesz és nem másnak a felesége. A fiam ezen annyira megsértődött, hogy hozzám se szól. A férjem szerint lehetnék engedékenyebb. Az lenne a normális, ha elfogadnék egy ilyen viszonyt?
#5 Én ismerek olyan párokat is, ahol a válás után is kényszerből együtt maradtak. A barátnőm is 4 évig élt együtt úgy az exével, hogy hivatalosan nem voltak együtt, csak nem tudták megoldani
2019. máj. 29. 13:45
12/63 anonim válasza:
Jó, hát beteg emberek mindig voltak és lesznek. Aki akarja, az megoldja.
2019. máj. 29. 13:52
13/63 anonim válasza:
12.-nek.
Minimálbérből, hogy fizetsz lakáshitelt és mellette albérletet?
2019. máj. 29. 13:56
14/63 anonim válasza:
#12 hiába a közös vagyon, ingatlan, ha a feléből nem lehet új életet kezdeni. Főleg ha mondjuk anyának kéne vinni 2-3 gyereket is, apa meg neves egyszerűséggel nem akar menni.
Az a válaszom a kérdezőnek is, jó esély van rá, hogy nem fog elválni az asszony. Biztos, hogy szar a házassága, de a kialakított agilitását nem rúgja csak úgy fel az ember.
2019. máj. 29. 14:05
15/63 anonim válasza:
Hány éves a fiad, hogy ezen bedurcizott?
Teljesen érthető a hozzáállásod. A nő nem vált ek, nem élnek külön, csak dugópajtik.
Semmi értelme bájologni ebben a helyzetben.
2019. máj. 29. 14:16
16/63 anonim válasza:
Megértem a fiadat, hogy nem szól hozzád. Én se szólnék.
2019. máj. 29. 14:21
17/63 anonim válasza:
Ameddig nem ismered a helyzetet addig hogy tudsz véleményt alkotni?
2019. máj. 29. 14:28
18/63 anonim válasza:
Majd pofara fog esni, ez sima szeretoi viszony.
2019. máj. 29. 15:22
19/63 anonim válasza:
17 pontosan miről kéne véleményt alkotni? :DD
Miben kéne a kérdezőnek engednie? tényleg itt tart a világ, hogy a még házas szeretőt mutatják be a vasárnapi ebédnél a szülőknek és ezt a szülőknek vigyorogva be kell nyelni?
2019. máj. 29. 15:22
20/63 anonim válasza:
A fiad megsérti a "bro code"-t. Én helyteleníteném. Beleszólni persze nincs joga senkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!