Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kellene hozzáállnom a...

Hogy kellene hozzáállnom a fiam viszonyához egy házas nővel?

Figyelt kérdés
A fiam amióta benne van enbben a viszonyban, azóta teljesen kifordult magából. Alig beszél velem és az apjával, eddig jó volt a kapcsolatunk. Soha nem szóltam bele az életébe, ennél a viszonynál is csak megjegyeztem, hogy legyen óvatos. Ezzel lezártnak tekintettem az ügyet, még akkor is, ha fáj a fiam viselkedése. A nő még együtt lakik a férjével, állítólag válófélben vannak. A fiam szerette volna nekem bemutatni a nőt, de ezt elutasítottam. Az én értékrendembe nem fér bele, hogy a szeretőjét idehozza, meg van erről a véleményem. Azt hozzátettem, hogy elfogadom a kapcsolatukat és találkozni is szeretnék a nővel, ha már a fiam párja lesz és nem másnak a felesége. A fiam ezen annyira megsértődött, hogy hozzám se szól. A férjem szerint lehetnék engedékenyebb. Az lenne a normális, ha elfogadnék egy ilyen viszonyt?

2019. máj. 29. 11:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 Tubarózsa ***** válasza:
27%

Nem olvastam végig a válaszokat. Nekem fiam van, igaz 20hónapos még csak. De ha lenne/lesz ilyen, ha azt látom a fiamon, hogy tényleg szerelmes, meghívnám a hölgyet egy ebédre és kedvesen beszélgetnék mit is tervezz a fiammal ill a válás mennyire igazi, nem csak egy kamu dolog...... meg másrol is beszélgetnénk... munka,hobbi stb.... ezután beszélgetnék a fiammal, ha szükséges.

Korkülönbség nem izgatna... férjemmel 20+ van ill keresztanyukám és párja közt is 20+csak itt a nő idősebb!

2019. máj. 29. 15:57
 22/63 anonim ***** válasza:
40%
Látom jó részt itt is azok a válaszok vannak lepontozva akik NEM ítélkeznek, és emberként viselkednének. Gratulálok.
2019. máj. 29. 16:50
 23/63 anonim ***** válasza:
46%

22.-nek.

Lepontozva? Töröltetve! Például az enyém. De miért???

2019. máj. 29. 17:21
 24/63 anonim ***** válasza:
40%

24.-nek.

De neki párja/szerelme/társa az a nő. Nem mindenki olyan nőgyűlölő, mikropéniszű, proli, mint te.

2019. máj. 29. 17:31
 25/63 anonim ***** válasza:
66%

A krdező teljesen korrektül áll hozzá! Én sem lennék kíváncsi a fiam éppen aktuális dugópajtijára. Sőt itt szeretőről van szó, az meg gusztustalanabb. Felőlem nyugodtan menjen bele ilyen gerinctelen és erkölcstelen dolgokba, hogy házas nővel kavargat, ez az ő magánügye, de én erre abszolúte nem vagyok kíváncsi.

Amúgy már öt perce azon nevetek, hogy valaki azt írta azok lettek lepontozva, akik emberként viselkednének...:’D Egyaltalan tisztában vagy azzal, mit jelent az hogy emberként viselkedni? Mert bármilyen irányból is nézem az emberként viselkedés kategóriába sehogy nem fér bele, hogy szeretőt tartok és még az anyámnak is be akarom mutatni a vasárnapi ebédnél, hogy nézd anya, ő az aktuális dugipajtim, igaz h házas és annak ellenére h elvileg válófélben vannak még együtt laknak, de mindegy.. Eszem megáll.

2019. máj. 29. 18:06
 26/63 anonim ***** válasza:
32%

Ezek a válaszok...kezdem érteni, hogy sokan miért nem viszik haza soha bemutatni az aktuális párjukat.

Ilyen anyám lenne, már bedugtam volna egy otthonba.

2019. máj. 29. 18:10
 27/63 anonim ***** válasza:
62%

Bravo 39 %-os büszke lehetsz magadra! :) Bedugnád a saját anyádat, aki fölnevelt egy otthonba, csak azért mert nem kíváncsi az éppen aktuális dugótársadra, aki egyébként mas férfi felesége es aki egyébként nem a fiad parja, hanem nagyon maximum a SZERETŐJE?!

Minden nőt, akivel szexelsz hazaviszed a szülői házba?? Nekem meg nem fordult volna ilyesmi a fejemben, a szüleimnek azokat mutattam be, akikkel valóban komoly kapcsolatról volt szó es nem akikkel csak néha összejártunk digi-dugizni.

Egyébként egyáltalán honnan veszed, hogy a kérdező olyan idős, hogy ápolásra szorul is otthonba kéne dugni..? Szánalmas vagy.

2019. máj. 29. 18:21
 28/63 anonim ***** válasza:
29%
Akinek a fia szerelme egy qrva, annak otthonban a helye szerintem is.
2019. máj. 29. 18:33
 29/63 anonim ***** válasza:
61%

A kérdező egy szóval nem mondta hogy a nő egy k*urva! Egy válaszoló írt ilyet, senki más nem használta ezt a szót, úgyhogy nem kell általánosítani.

De hadd ne minősítem azt, aki úgy gondolja, hogy azért mert az anyja nem kíváncsi a szeretőjére, be kéne dugni egy otthonba! Undorító.

Mindenkinek a magánügye, hogy kivel van együtt, de ne várd már el mindenkitől, hogy mosolygott tapsikolva és örömmel fogadja a saját otthonában az éppen aktuális szex partnered, akibe néha ürítesz..!

2019. máj. 29. 18:41
 30/63 anonim ***** válasza:
28%
"A fiam szerette volna nekem bemutatni a nőt, de ezt elutasítottam. Az én értékrendembe nem fér bele, hogy a szeretőjét idehozza, meg van erről a véleményem." - a fiad értékrendjébe meg a te viselkedésed nem fér bele Kérdező... erre gondoltál már?
2019. máj. 30. 00:36
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!