Miért ilyen önző a fiam?
Ezek után már engem is érdekelne, kérdező, hogy mit tudsz a fiad életéről? (Nem akartam "szexuális életet" írni, nehogy megbotránkozz, de a kérdés erről szól.)
Csak arról beszélsz, hogy dolgozik, és a barátaival szórakozik.
Volt már egyáltalán komoly kapcsolata? Ismered a barátnőit, barátnőjét?
Mert nehéz lenne rögtön gyerekre gondolni, ha még erről sem tudsz semmit!
Felnőtt ember,ő tudja hogy kiv akar választani,fiatal srác éljen!Mikor kellene élnie szerinted mikor már családja van?4 ba..a el az életét és keseredjen azon h család előtt mi mindent meg tudott még csinálni?
Nem a Te évedben élünk,bebacna ha a párom anyja ilyen lenne mint te,vagy a saját anyám
Kedves Kérdező!
Először is legyél büszke a fiadra is és magadra is. Szépen elindítottátok az életben, lett diplomája, van lakása, vannak ambíciói és ezek szerint szoros baráti kapcsolatai.
Azzal szeretném kezdeni, hogy a fiaddal az ég világon semmi baj sincs. Sokan jöttek azzal, hogy nem mer felnőni, Pán Péter szindrómája van (szinte már vártam, mikor írja valaki, hogy életképtelen anyuci kicsi-fia), de ez nem így van.
Az utolsó hozzászólásod sok mindenre magyarázatot ad.
Nem írtad mikor szakított vele a barátnője, de ez dupla csalódás. Egyrészt, hogy vége van, másrészt, hogy a csaj bele akart szólni a barátaival való kapcsolatba.
Nyilván ez a rossz tapasztalat is hozzájárult ahhoz, hogy nem siet újra barátnőt keresni. Hagyj neki időt, nem késett le semmiről.
Azon pedig nem kellene mindenkinek ennyire fennakadni, hogy még otthon lakik. Na és? Nyilván építi a karrierjét, dolgozik estig, miért baj, hogy a szüleihez megy haza aludni és nem az üres lakásába?
Ha lesz kapcsolata, nyilván majd költözik, ha valakivel el szeretne tölteni néhány kellemes órát, viheti hotelbe is, van rá pénze, nem kell feltétlenül a szüleihez.
Dolgozik, spórol, nincs egyedül a lakásban....nem a szülein élősködik. Nincs ezzel az ég világon semmi baj.
Kedves Kérdező!
Ne aggódj miatta, adj neki időt. Majd alakul szépen minden. Előbb utóbb megismer majd valakit, és családot alapít, még fiatal. Egy pasinak ráadásul azon sem kell aggódnia, hogy ketyeg a biológiai órája. Jól döntött, amikor a barátokat választotta a lány helyett, nem egy normális dolog amit kért. Ha engedett volna a lánynak, mindig ez a fajta ultimátum lett volna a fegyver az akaratának az érvényesítéséhez.
"...nem a szülein élősködik." WTF? Végül is tényleg, csak ott lakik, tisztálkodik, mosatja a szennyesét, és eszik hétvégén, mindezt ingyen és bérmentve, a fizetését és a szülőktől kapott lakás kiadásából származó jövedelmét pedig elveri a haverokkal, meg elvásárolgatja. A Pán Péter-szindróma mibnlétét pedig bocs, de nincs kedvem ismételten elmagyarázni.
Azért most már érdekelne, milyen az a baráti kör, amitől a leányzó ennyire meg akart szabadulni.
És vesz tisztítószert, meg ezt azt a háztartásba, a mosógép meg mos magától, marha nagy munka bepakolni.
Ha az én fiam lesz ennyi idős, és úgy gondolja, hogy még maradna, biztosan nem fogom elküldeni, nem ez a kis többlet rezsiköltség fogja nyomorba dönteni a családot.
Én is ilyen vagyok, megvan a lakás, autó, jövőre emelnek fizetést, 500 ezer felett fogok keresni, de családot nem is tervezek a későbbiekben sem.
Arra dolgozok, hogy legyen egy házam, meg még egy lakás, az autóm pedig le akarom cserélni egy nagyobbra. Nem elég a 3000 köbcenti.
Majd ha megtehetem anyagilag, hogy család mellett is tudjam tartani ezt az életszínvonalat, akkor rendben lesz a dolog. De ez nem 1-2 év. Igaz én még csak 21 éves vagyok de repülnek az évek.
Na meg a mostani nők nem nagyon akarnak pénzt keresni, nemrég beszéltem eggyel aki munkát talált magának, meg kérdeztem mennyit fog keresni, azt mondja xy de annyira nem érdekli. :D
Na most ilyen emberrekkel nehéz lenne tervezni.
Na meg én tényleg nem akarok feleséget meg gyereket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!