Miért nem számol be a fiam a barátnőjéről nekem?
24 éves a fiam, most van az első komoly barátnője, már fél éve együtt vannak. 3 hónap után mondta hogy van valakije, azóta se mondott semmi konkrétat. Pedig én kérdezgetem, hogy ki az és hogy milyen de semmit se mond. Kiváncsi vagyok tényleg és megszeretném ismerni a lányt :)de semmit se tudok, még az apja se tud semmit :D Nem értem, hogy mégis miért nem mond semmit.
Könnyen megoldják hogy találkozzanak, mert a fiam már elköltözött otthonról. Biztos, hogy létezik a lány, mert múltkor láttam, hogy a telefonjának a háttérképe ő és egy lány, aki szimpatikusnak tűnik.
Szülők szerintetek miért nem mond semmit se róla?
nem lehet hogy a "lány" valójában egy fiú?
Vagy esetleg van valami tulajdonsága,ami miatt, esetleg elítélnétek?
Hát sajnos fájdalmas dolgot kell mondjak. Akár meleg, akár nem, de a fiatok nem bízik bennetek. Valamiért távol tartja őt tőletek, mert nem érzi őt biztonságosnak bevinni őt a családi körbe, inkább kialakított egy saját biztonságos érzelmi kuckót, ahol nem érzi magát "veszélyeztetve".
Beszéljétek meg ebből a szempontból kiindulva.
Említettem, hogy láttam fényképet, szóval tuti h lány.
Lehet igazatok van, hogy tényleg csak az igazit akarja bemutatni. de mégsi olyannyira zavar, hogy azt se tudom a lányról, h hova valósi, mi a keresztneve vagy h hány éves. Megértem h védi ,de ne tőlem.
mOndtam neki h szivesen megismerném. Annyit mondott, hogy majd idővel.
6-os egyszerűen buta.
Én ilyen vagyok, csak lányban. Nekem kellemetlen. Nem anyukám miatt, az enyém normális. De akkor sem akarom ezt az egészet. Kellemetlen hallgatások, vigyorgás, inkább a halál.
De nekem ezek a kérdések már csámcsogásnak jönnek le. Ilyen otthonkás kis néni, aki mindent tudni akar. Kiráz a hideg.
Szerintem teljesen normális, amit a fiatok csinál. Először önmaga akar meggyőződni arról, hogy mit érez a lány iránt, és ehhez nem kéri a szülők véleményét. Mert önálló ember. Önálló gondolatokkal, érzelmekkel. Nekem az lenne a furcsa, ha megismerkedne valakivel, és egyből vinné a szülőkhöz, hogy mondják el róla a véleményüket.n Ez a bizonytalanság és éretlenség jele. Hagyjatok időt neki, hadd érjen meg benne az érzés, ne vallassátok, ez csúnyán visszaüthet.
Lesz egy pont, amikor bemutatja nektek, amikor a kapcsolat már megérett erre. Vagy ha előbb megy szét a kapcsolat, akkor meg teljesen mindegy, hogy ismertétek-e a lányt.
Felnőtt a fiatok! Ezt az egészet így kezeljétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!