A párotok tartogat emlékeket a volt barátjáról/barátnőjéről?
A párom a volt barátnőjétől kapott plüssét találtam meg pár napja. Már 3 éve együtt vagyunk. A plüss egy szivecskét fog és bele van írva hogy szeretlek. Azt mondta az elsőtől kapta, nem fogja kidobni. Fura volt hogy csak így közölte. Nem tudja elengedni a csajt? Vagy most nagyon hülyeséget kérdeztem?
Én nem tartogatok volt pasiktól semmit :S
22L
Ha minden szakításkor az ember feléget maga után mindent, akkor nem maradnak emlékei...
A legelső szerelmes levelemet a mai napig őrzöm. Nem jelent semmit az, aki írta, de az az első...
azt hiszem megnyugodtam
köszi nektek :)
Nem akarlak felbolygatni,de alapvetően nem tartom egészségesnek, hogy ha valaki túl sok emléket őrizget, szerintem nehezíti az aktuális kapcsolatot, ha túl sok múltbéli koloncot cipelünk magunkkal.
Engem kissé zavarnak a párom volt barátnőitől kapott tárgyai. Én kidobáltam az előző barátom ajándékait.
Bizony én sem fogom kidobni a gyűrűt,amit az első szerelmemtől kaptam!Néha hordom is!
Attól még én simán elengedtem már őt(nem eljegyzési gyűrű volt!).
Volt akinek a cuccait kidobtam,de könyörgöm...Akivel higgadtan váltam annak a dolgait minek dobnám ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!