Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek ti is egy 30 éves férfit, akit az esküvője előtti napon úgy kell lerángatni a barátnőjéről? Én a legjobb barátja, és a leendő tanúja vagyok.
A barátnő ugye nem a leendő feleség!!!
Szégyenlem magam, mert falazok neki.
Mar hogy-hogy ugy kell lerangatni a baratnojerol? A baratno a leendo feleseg, vagy egy masik no?
Mert ha a leendo felesegrol kell lerangatni akkor azzal nincs semmi gond. Viszont ha egy masik novel kecmecel, akkor az nagyon de nagyon gaz, durva. Mindenkepp szoljal a leendo felesegnek nyisd fel a szemet neki, legyen ennyi jo indulat benned.
Most olvastam el, hogy a leendo ferjnek noje van.
Csak azt nem hiszem el tudod, hogy a leendo feleseg errol nem tud. Hogyan nem lehet ezt erezni???? Miota van egyutt amugy a menyasszony es a volegeny?
Nem tartoznak össze a menyasszonyával és azzal a másik nővel se, úgy érzem... 3 ember fog úgy élni, hogy becsapják egymást, és nem 3 ember fog tönkremenni. Ennek a férfinak valami (vagy valaki) nagyon hiányzik az életéből, mert ha nem így lenne, nem így viselkedne. Én nem elítélem, én sajnálom őt is, meg a 2 nőt is, és téged is, mert neked se lehet könnyű legjobb barátjaként egy ilyen szitu.
Szerintem borítsd a bilit, akármi lesz, mindenki megérdemli a boldogságot, és egy őszintétlen kapcsolatból sose lesz boldogság. Engem elszakítottak az igazitól, nálunk ilyen probléma sose lett volna, hátha egyszer...
Szerintem mondd meg a baratodnak, hogy ne legyen eskuvo!!! Probald meg lebeszelni rola. Beszelj vele. Nem valo meg neki az. Nem tud egyutt elni o meg valakivel. Gondold el mennyi eletet fog tonkretenni.
A sajatjat, a leendo felesegeet es ha szuletnek gyerekek akkor azoket es a szulok eletet is mindket reszrol. Hiszen melyik szulo orul annak ha a gyereke boldogtalan.
Szolj a baratodnak, most meg eppen idoben van hogy lemondjak az eskuvot!!!!! Mas is mondott mar le eskuvot. Sokkal durvabb ha osszehazasodnak, es utana borul a bili. Boruljon most. Most meg nem keso, es lehetnek mindketten boldogok massal majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!