Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek ti is egy 30 éves férfit, akit az esküvője előtti napon úgy kell lerángatni a barátnőjéről? Én a legjobb barátja, és a leendő tanúja vagyok.
Az esküvőt megtartották, a tanú nem én voltam.
A barátommal beszéltem csak, a lánnyal nem mertem. A barátom (volt barátom) állítólag elmondott neki mindent, szerintük most én lihegem agyon a dolgot.
Ne haragudjatok, hogy csak most írok, nagyon rossz napjaim vannak, remélem megértitek.
Sokat tanultam ebből az esetből, és köszi MINDENKI válaszát!
Hát, ha állítólag elmondta, akkor nem mondta el :-)
Csak én a leendő gyerekeket sajnálom, nem a lányt, mert nem normális, ha nem volt képes mellette a párja hűséges lenni (mellettem az volt az igazi!), akkor nem is fog mellette megváltozni (egy párt ismerek, ahol szintén Casanova volt a pasi, de az igaziért megváltozott, meg tudott változni, senki más mellett nem, csak az igazi mellett), nem az igazi, majd rájönnek egyszer, csak gyerek ne sérüljön.
Nem hogy nem akar velem barátkozni, de még szóbaállni se nagyon. Erkölcsrendésznek hív, ami röhej a felesége is. Úgy szálltam ki ebből, hogy egy konzervatív felfogású gyökér vagyok, aki még a sz@rt is keveri.
Azt tanultam az egészből, hogy SOHA nem fogok más életébe beleszólni még tanácsot sem adok, mindenki úgy b..sza át a párját, ahogy akarja.
Meg azt tanultam, hogy nem teszek fel ide több kérdést, mindezt 1-2 bunkó válaszoló miatt. A többieknek -köztük természetesen Neked- köszönöm a választ!
Olvasd csak vissza, 19-en 15:48-kor leirtam neked, hogy ugy nez ki majd a dolog ha szolsz nekik, hogy te keversz! Ugy fog kinezni, hogy te akarsz nekik rosszat, es te hazudsz. Jol le lett pontozva a valaszom, 23%-ra, pedig az igazsagot irtam le.
Csak azt, hogy szeritem meg a menyasszony is tud rola, hogy a volegenye milyen eletet el, es kettos eletet el.
Tudod mit? Te tanultal ebbol az esetbol. Igen, az okos ember mas karan tanul. A buta a sajatjan. A baratod es a menyasszony butak, hiszen majd a karukon megtanuljak, hogy hazugon, kepmutatoan kotottek egymassal hazassagot.
Igazad is van, mindenki ugy bass... at a partneret ahogyan akarja. Sot, mindenki ugy bass... el az eletet ahogy akarja. Ha nekik jo igy, akkor mi a gond?
Gondolom azert nem akarsz mar ide maskor irni, mert szinte mindenki azt tanacsolta neked, hogy boritsd a bilit. De abba senki nem gondolt bele, hogy a vegen te leszel a rossz, hiszen a menyasszony is nem lat a rozsaszin felhotol...:)O
Ne foglalkozz veluk, szerintem mennek majd ok meg hozzad, legalabbis a haverod panaszkodni:)))
Mindenki megeszi amit fozott:)
Mindenki a maga eletenek a kovacsa:)
A haver nem buta, mert tudja, hogy megteheti, és meg is teszi, a párja buta, a menyasszony, aki most azt hiszi, hogy "majd úgyis megváltozik" - megsúgom, mellette nem fog :-)
Majd pár hét, hónap múlva, max. 1 év, amint letelnek a mézeshetek és lehullik a rózsaszín köd, itt lesz egy kérdés, hogy a férjem ilyen-olyan szemétláda, igen, ilyen volt, de azt hittem... - erre én azt fogom mondani, hogy hinni Istenben kell. Ha valaki mellett a párja nem tud hűséges lenni, akkor nem ő az igazi, és sose változik meg, az igazi mellett az ember hűséges tud lenni, még az is, akire nem jellemző (még a hűséges típus is hajlamos látványosan utánafordulni az utcán neki tetsző embereknek, ha nem az igazival van).
Aki mást állít, hazudik. :-)
Kérdező, te meg jól tetted, hogy nem vállaltad a tanúskodást, a te lelkiismereted tiszta. Élj továbbra is őszintén, akárhogy is nem kedvelik, mégis az egyetlen út, ami jó irányba vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!