Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek ti is egy 30 éves férfit, akit az esküvője előtti napon úgy kell lerángatni a barátnőjéről? Én a legjobb barátja, és a leendő tanúja vagyok.
Azért írd meg nekünk mi lett! :)
Egyébként ha azt írod, hogy a jövendő feleség is a barátod, akkor még inkább jogod van beleszólni. Én hasonló esetben hálás lennék neked. Tudod lehet, hogy a barátod barátságát elveszíted, de kell neked egy olyan ember közeli barátsága aki ennyit hazudozik. Más esetbe téged is simán átvágna ugye tudod.
És nem az a gond, hogy más nővel van, hanem hogy nem vállalja föl, hogy nem kellene megnősülni.
A jövendő feleségének is joga van a boldogsághoz olyan valakivel aki tényleg szereti, és nem csak látszatboldogságban élni.
Lehet hogy elsőre megharagszik rád mindenki, és lehet hogy a nő el se hiszi erről a tetűrről hogy tényleg mit művel, és hozzámegy. De majd később hálás lesz neked.
Tényleg írd meg mi lett. Még akkor is ha hallgattál :)
Na mi lett vajon a sorsa??? Érdekelne...
Én biztos nem lennék tanú ilyen helyzetben. Elmondanám a kedves vőlegénynek, hogy így nem vállalnám a tanú szerepét. Aztán mindenki arra gondol amire akar.
Mond a barátodnak hogy hagyja abba ezt a kapcsolatot,a barátnőjének, aki nem a menyasszony,hogy fejezze be ezt,
mert a barátod nemsokára házasodik. És mondd meg a barátodnak hogy mondja el a menyasszonyának,mert milyen házasság az ami hazugságra épül?
Holnap lesz az eskuvo?
Azt irtad, hogy a baratodat mindig is a fark. iranyitotta, tehat akkor a menyasszony is tudhatja, hogy kihez akar hozzamenni.
En is azt irtam korabban, hogy szoljal mindkettonek, boritsd a bilit.
Viszont azt nem akarom elhinni, hogy azert, mert a menyasszony homokba dugja a fejet, nem akar tudni arrol, hogy milyen alak a volegeny, miert neked kellene elmondani?
En ismerek olyan part, ahol a ffi ugyanolyan mint a te baratod. Keptelen egyetlen novel agyba bujni csak, folyamatosan nozik, csak a szex miatt. De megnosult, es nyilvan a felesege tudott mindig is arrol, hogy milyen a pasi. De azt mondja a feleseg, hogy o azt gondolta, hogy majd megvaltozik ha osszehazasodnak, ha babat vallalnak, ha epitkezni kezdenek...stb. De azt kellett vola megerteni a menyasszonynak, hogy a ferje egy orok Casanova, es soha semmi nem fogja ot megvaltoztatni. Azota mar van 2 gyerekuk, es hol egyutt, hol pedig kulon elnek.
Akkor azt mondom, hogy nem te, mint jo barat vagy a hibas, hanem egyertelmuen ok ketten. A menyasszony is es persze a volegeny.
Lehet hogy ha szolnal, akkor te lennel a gonosz, a rosszakaro, es bekeverne csak. Es osszehazasodnanak.
Irjal ha itt vagy meg!
En nem hibaztatlak, mert nem hiszem el, hogy a menyasszony nem lat! Nem hiszem el hogy nem tudja, nem ismeri 100%-ig a volegenyt. Ha pedig nem ismeri elegge, akkor miert akar hozzamenni?
Mi ujsag?:)
Meglett az eskuvo tartva? Szoltal? Te lettel a tanu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!