Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek ti is egy 30 éves férfit, akit az esküvője előtti napon úgy kell lerángatni a barátnőjéről? Én a legjobb barátja, és a leendő tanúja vagyok.
Kedves kérdező,
szerintem jól tetted, hogy legalább a barátodnak szóltál. Nem vagy köteles ezt elfogadni. A te lelkiismereted legyen tiszta, az ilyen "barátra" pedig nincs szükséged, hidd el. Bátor voltál.
Tudjátok, engem nagyon elkeserít, ha csak bohócnak kellek egy szertartáshoz, a véleményem nem számít, csak "legyek ott", a szemét úgyis a szőnyeg alá van söpörve!
Annyiban sárosnak tartom magam, hogy a "kedves feleséggel" nem beszéltem, bevallom nem volt hozzá bátorságom, de most már nem is bánom. Intézze a barátom az életét ahogy akarja, meg ahogy tudja.
Azt azért hagy kérdezzem meg, hogy hasznosabbnál-hasznosabb segítőkész válaszokat miért pontozzátok le?
Írtam, hogy eléggé kivagyok, muszáj még ezzel is csesztetni? Ebbe a témakörbe biztos nem teszek fel többet kérdést.
Nyugodj meg! Teljesen jol dontottel! A haverodnak elmondtad a velemenyedet, a csajnak nem szoltal (o ugysem hitt volna neked) es nem lettel tanu.
Teljesen jol csinaltad.
Szivjak csak egymas veret, ne legyel ki ezmiatt! Nyugodjal meg.
Köszönöm Nektek, higgyétek el nagyon rossz volt az első pár nap, végülis egy barátnak hitt embert veszítettem el.
Azzal vígasztal egy ismerősöm, hogy a középkorban a rossz hír hozójának a fejét vágták le, ahhoz képest én jól jártam.
Hiszitek, vagy sem, (egy-két hozzászólót leszámítva) segítettetek, hogy túltegyem magam az egészen.
Holnap megyek horgászni, és csak a párommal és magammal fogok törődni. Szép hétvégét Nektek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!