Szerintetek miért nem beszél soha a barátjáról?
Egyetemen van egy lány barátom, sokat beszélgetünk, és szerintem jól elvagyunk együtt. Rengeteg mindenről beszéltünk már, és bevallom, tetszik is nekem. Nincs senkim, így szívesen kezdeményeznék nála, viszont megnéztem az IWIW profilját, és ott azt írta, hogy van barátja, sőt még közös képek is voltak fent.
Így nyilván nem akarok rá nyomulni, csak azt az egy dolgot nem értem, hogy a rengeteg beszélgetés közben, hogyhogy soha nem említette egyetlen egy szóval se, hogy van barátja.
Például kérdeztem múltkor, hogy kinek vesz ajándékot Karácsonykor, és mondta, hogy a szüleinek, a húgának, az unokatestvérének és még pár ismerősének.
LEhet, hogy már nincsenek együtt, csak nem módositotta az oldalt, esetleg igy védekezik a túl idegesitö ismeretlenek ellen.
Kérdezd meg töle, hogy most mi van.
Már több hónapja így van fent, és elég gyakran nézegeti, szóval nem hiszem, hogy így felejtette volna.
Tudom, hogy a legtisztább megoldás az lenne, ha egyszerűen rákérdeznék, csak nem tudom hogy sülne el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!