Van itt olyan, aki nem beszél az apjával? Mióta? Miért? Hogy bírjátok?
Szia!
15 éve nem beszélek apámmal.
Kb. nálunk is az volt a helyzet mint nálatok, annyi különbséggel, hogy ő anyumat szidta. Egyébként nagyon jól bírom, bár mi nem is találkozunk, de nem is szeretnék. Tudom, hogy nem illik ilyent mondani, de felőlem akár meg is dögölhet, az sem érdekelne.
19L
6 éve nem beszélek vele. Szüleim elváltak, csak látogatóba voltam nála pár napot. Úgy beszélt velem mint egy kutyával, de ma már a kutyákkal is különben beszélnek.
Kocsmázás és a haverok a mindene, ha felöntenek a garatra akkor a haverjai kötekedtek velem, sértegettek, ami verekedésbe torkollott. Körte pálinka helyett szilvát vittem ki az asztalhoz, apám adta rá a pénzt, és ahogy a haverjának adtam a képembe öntötte a pálinkát. Kinevettek ápámmal együtt. Tömény szesz marta a szememet, felment bennem a pumpa és rátámadtam. Ütöttem-vertem ahol értem. Többet nem vagyok rá kiváncsi.
24F
Nekem anyámmal rossz a kapcsolatom. Volt egy időszak,amikor próbálkoztunk a jópofizással,de nekem az nem asztalom,semmi értelmét nem látom. Megmondtam neki,hogy hagyjuk egymást békén,nincs semmi köze az életemhez,csak biológiailag az anyám,nincs szükségem rá. Ez nagyon durván hangzik,de annyira sokat ártott már nekem az életben,hogy mégse szégyellem. Szörnyű gyerekkorom volt,vert egészen addig,amíg el nem költöztem apumhoz,rám akarta kényszeríteni az akaratát,a világnézeteit... Nem sok jót tudok róla mondani. Én jól bírom,sőt nem is vágyom rá,hogy próbálkozzon... nem is nagyon veszem fel a telefont,ha ő hív.
21L
Én 4 éve nem láttam apámat,nem is érdekel,hogy mi van vele.6 éves voltam én,öcsém pedig 1 mikor lelépett itthonról.Gyerektartást csak évek múlva,sok bírósági hercehurca után volt hajlandó küldeni,de abból sem annyit,amennyit a bíróság megítélt.Anyum nevelt fel minket,és faterom semmiben sem segített.A 15 év alatt amit iskolában töltöttem egyszer kérdezte meg,hogy segítsen-e kifizetni a tankönyveimet.Öcsémet meg levegőnek nézi.Kettőnk szülinapjáról rendszerint megfeledkezik,és egyszer sem hív fel megkérdezni,hogy élünk-e még.Ezek után ha a szemem előtt döglene meg,az sem érdekelne.Öregségére meg ha az ajtónk elé merne állni,elzavarnám a pics*ba.Anyumról természetesen gondoskodni fogok,hiszen neki köszönhetek mindent,és nagyon szeretem.
Kedves kérdező!
Ha apád igazán szeretne,akkor nem így beszélne veled.És pont azért meri,mert megbocsájtasz neki.Látja rajtad,hogy könnyen engedsz,és ezt használja ki.Az a baj az ilyen emberekkel,hogy rátelepednek a másikra,és a végletekig kihasználják őket,hiszen az áldozat nem vág vissza,és ők ezt tudják is.Más néven ők az "energiavámpírok".Ne hagyd magad,mert előbb vagy utóbb tönkre fogsz menni idegileg.Neki pont az kell,hogy tudjon valakin uralkodni,és sajnos te ezt el is viseled.Jobb lenne ha inkább elköltöznél,és el kezdenéd élni a saját életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!