Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy, hogy nem...

Éreztétek már úgy, hogy nem bírjátok tovább otthon? 18/L

Figyelt kérdés

Én nem bírom, ami itthon van. Anyu meg a húgom már egy órája üvöltöznek egymással. Egyszerűen kibírhatatlan. Ráadásul kis dolgok miatt, hogy a húgom miért nem eszik normális kaját ebédre. Általában rendesen eszik, de nem szereti a mai menüt és inkább szendvicset evett ebédre.

Nem bírom a veszekedést, inkább elköltözök bárhová. A páromékhoz vagy ha a családja nem menne bele a mamámékhoz, mindegy csak el innen.

Én még nem éreztem így. Aki érzett hasonlót mit csinált?

2011. aug. 14. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:

én kb mindennap

nálunk is folyton veszekedés,kiabálás van ..

bár én még csak 13 éves vagyok de én is gondoltam már arra hogy elköltözök valahová ... bár nekem nem lenne egyszerü mivel nagyszüleim nem is élnek már,a többi rokonok meg Bp-n laknak vagy még távolabb,Mo. másik oldalán ..

2011. aug. 14. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Anyukad miert engedi meg, hogy hugod uvoltozzon vele, mar egy oraja?
2011. aug. 14. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Ilyenen üvöltözni egy órája, az agyam megáll! Két ekkora lánynak, már át kellene venni, a hétvégi főzésből legalább egy napot, de minimum egy étel elkészítését. Ne világgá menj, hanem tanuljatok meg főzni! Akkor a húgod is ehetné azt amit szeret, és nem üvöltözne senki senkivel.:S
2011. aug. 14. 14:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Szoktam főzni, a nyáron minden héten legalább kétszer én csináltam az ebédet.
2011. aug. 14. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. aug. 14. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

milyen b@szott hasznos válaszokat kaptál eddig...komolyan mindenhova berágták magukat a gyakori szentjei... mint a férgek...

igen éreztem már így, és tettem is ellene. elköltöztem, de előtte vagy hat évig ezt hallgattam.

2011. aug. 14. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

73%

Ugy latszik, Te minden kerdesnel a szentektol vagy meghokkenve!

2011. aug. 14. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Te meg úgy látszik minden kérdésnél lusta vagy választ adni a kérdező kérdéseire... Sz@r ügy!
2011. aug. 14. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
De még hányszor. Ajánlom: fülhallgató. Zárd ki a külvilágot.
2011. aug. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!