Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor éreztétek először, hogy...

Mikor éreztétek először, hogy már nem (annyira) jó otthon? (Már ha egyáltalán éreztétek. ) És mi miatt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én most érzem 26 hónapos a kisfiam,miért?társaságra vágyom,dackorszakban vagyunk semmi nem jó,és már szeretnék menni dolgozni vagy legalább részmunkaidőben csinálni valamit mert már az agyam eldurran néha itthon.
2010. júl. 28. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Mikor 2 éves volt a lányom.Semmi se volt jó neki,mindenért hisztizett.Már 3 éves,még 1 évet itthon lesz és 2011. ősztől megy oviba.Én megyek vissza dolgozni 4 órát,Fura lesz,már nagyon megszoktam hogy itthon vagyunk :( :)

36/N

2010. júl. 28. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 15 hónapos lehetett,amikor már kedett nagyon elegem lenni a 4 falból.A munkahelyemre nem akartam,de nem is tudtam volna visszamenni,így elkezdtem keresgélni.19 hónapos korától dolgozom egy új munkahelyen.Sokkal türelmesebb és nyugodtabb lettem vele,hogy visszamentem dolgozni.Élvezem teljes mértékben a vele töltött időt és azt is,hogy dolgozom.
2010. júl. 28. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a fiam, úgy volt megy bölcsibe,de nem vették fel. Akkor jöttem rá hogy mennyire nem akarok még dolgozni menni, jó itthon:)
2010. júl. 28. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Másfél éves volt a kisfiam,amikor azt éreztem szétszakadok,és már nagyon nem volt jó itthon.

Úgy éreztem állandóan főzök,mosogatok,vasalok:(!

Utána elkezdtem havi 1-2 alkalommal moziba menni a barátnőimmel,megint vettem könyveket és néztem filmeket a neten,így megint felfrissültem és magamhoz tértem.

Amíg délután alszik én magammal vagyok elfoglalva.

Előtte soha nem voltam sehol,könyvet is utoljára akkor olvastam,amikor 1 hónapos volt a pici,

reggel oviba vinni a nagyot,bevásárolni,főzni,játszótérre menni,ebédelni,takarítani,oviba menni,játszóra menni volt a menü...

2010. júl. 29. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
3 es fel honapos volt a lanyom, mikor szules utani depressziom lett, akkor kezdtem el visszavagyni dolgozni. Nekem mondjuk kicsit mas a helyzetem, mert kulfoldon elek es total egyedul vagyok a babammal minden nap, egesz nap. Igazabol az egyetlen eselyem tarsasagra, ha visszamegyek dolgozni. Ezek ellenere a maximalis ideig maradok itthon, ami 11 honap, azutan pedig bolcsi. Viszont tervezem, hogy reszmunkaidoben megyek vissza a munkahelyemre, heti 3 napra.
2010. júl. 30. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg nem tudom mondani mikor éreztem először. Talán már a baba 3-4 hós korában is zavart a monotonitás. Nem viselem jól a korán kelést, 2 év alatt sem szoktam meg. Nagylányom szája be nem áll (26 hós) estére a nevem sem tudom, nincs egy saját gondolatom. A kicsi 5 hós, sokszor nyöszög a foga miatt.

Férjem mindig azzal jön, örüljek, hogy itthon lehetek, én meg mindig azt mondom, örülnék, ha néha kizökkennék...

Persze sajnálnám, ha nem lehetnék velük, de megőrjít, hogy minden nap mindig ugyanaz, ugyanúgy... Kiborít.

Főleg, ha nehezebb napjaim vannak, mint pl ma is...

2010. júl. 30. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Már a szülést követő első héten, nem bírom a monotonitást.
2010. júl. 30. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!