Mikor éreztétek először, hogy már nem (annyira) jó otthon? (Már ha egyáltalán éreztétek. ) És mi miatt?
Mikor 2 éves volt a lányom.Semmi se volt jó neki,mindenért hisztizett.Már 3 éves,még 1 évet itthon lesz és 2011. ősztől megy oviba.Én megyek vissza dolgozni 4 órát,Fura lesz,már nagyon megszoktam hogy itthon vagyunk :( :)
36/N
Szia!
Másfél éves volt a kisfiam,amikor azt éreztem szétszakadok,és már nagyon nem volt jó itthon.
Úgy éreztem állandóan főzök,mosogatok,vasalok:(!
Utána elkezdtem havi 1-2 alkalommal moziba menni a barátnőimmel,megint vettem könyveket és néztem filmeket a neten,így megint felfrissültem és magamhoz tértem.
Amíg délután alszik én magammal vagyok elfoglalva.
Előtte soha nem voltam sehol,könyvet is utoljára akkor olvastam,amikor 1 hónapos volt a pici,
reggel oviba vinni a nagyot,bevásárolni,főzni,játszótérre menni,ebédelni,takarítani,oviba menni,játszóra menni volt a menü...
Meg nem tudom mondani mikor éreztem először. Talán már a baba 3-4 hós korában is zavart a monotonitás. Nem viselem jól a korán kelést, 2 év alatt sem szoktam meg. Nagylányom szája be nem áll (26 hós) estére a nevem sem tudom, nincs egy saját gondolatom. A kicsi 5 hós, sokszor nyöszög a foga miatt.
Férjem mindig azzal jön, örüljek, hogy itthon lehetek, én meg mindig azt mondom, örülnék, ha néha kizökkennék...
Persze sajnálnám, ha nem lehetnék velük, de megőrjít, hogy minden nap mindig ugyanaz, ugyanúgy... Kiborít.
Főleg, ha nehezebb napjaim vannak, mint pl ma is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!