Mit csinálnál ha a párod elmenne dolgozni (férfi) és munka után elmenne a haverjával egy sörözőbe este fél 10-kor se lenne még otthon?
kicsit haragudnék rá, hogy nem üzente megy, hogy mikor jön haza, de semmiképp nem rontanám el a hangulatukat, hagy sörözgessenek kicsit
másnap megfelelő szigorú fejjel előállnék és közölném vele, legközelebb szóljon
ne hisztizz, az a legrosszabb :)
Kedves utolsó azért ezt cáfolnám.:) Van, hogy én is elmegyek a barátnőmmel bulizni és van, hogy Ő is elmegy a barátaival, pedig házasok vagyunk. Ez a bizalmon múlik a feltétel nélkülin. Azt hozzá tenném ez ritkán van, mert a legtöbbször együtt megyünk, de előfordul.
Kedves kérdező hagyott üzenetet és ha ez nem mindennapos akkor ne hisztiz, mert azzal csak rontasz a helyzeten. Neked nincs olyan, hogy elmész a barátnőiddel? És akkor Ő haragszik amiért Te elmész?
Ha nem napi szinte csinálja, akkor rohadtul nem érdekelne. De ha annyira a szívemre venném, akkor máskor eljátszanám vele, hogy hagyok egy üzit: "Elutaztam a barátnőmmel Agárdra a termálfürdőbe. Puszi, majd éjjel jövök."
Aztán ha ezen kiakadna, akkor pedig mosolyogva elmagyaráznám neki, hogy nekem sem esett túl jól ez a sörözős kiruccanás.
Egy biztos:ordibálással, ajtócsapkodással, panaszkodással, és nyávogással nem fogsz menni semmire.
A pasik ettől csak begubóznak, vagy még jobban felhergelnek. Én ezt az örömet nem adom meg nekik.
24/n
szerintem kizárnám :D
egyszer próbáljon meg ne szólni...azért van az a hülye telefon,vagy ha nincs rajta neki,akkor van a haverjának,vagy ha sörre van,van 200forintja fülkéből telefonálni,nem érdekel,szóljon
szerencsére nálunk ilyen nem fordul elő...szokott menni meló után,legtöbbször hiv engem is,megyek sokszor én is,de ugy sosem megy hogy ne szólna...
(elején kell lefektetni a játékszabályokat,én már az elején megmondtam hogy felőlem azzal és oda megy ahova akar,de 1x tegye meg hogy nem szól és én hiába keresem,be nem engedem a lakásba,arra számitson...)
Hát szólnék neki hogy máskor legalább jelentse ha nem ér haza időben, hogy ne aggódjak.
De mondjuk nekem az is fura hogy téged nem hívott. Mármint ha a páromat elhívja egy haver vagy bárki akkor rögtön szól hogy együtt menjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!