Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha a párod...

Mit csinálnál ha a párod elmenne dolgozni (férfi) és munka után elmenne a haverjával egy sörözőbe este fél 10-kor se lenne még otthon?

Figyelt kérdés
Nem mondta, hogy munka után el fog menni egy sörözőbe a barátjával én találtam meg egy üzenetet. Nem is szólt, hogy menni fog csak az üzenetből láttam. Azt se tudom meddig dolgozik és mikortól van a sörözőbe szóval így összemosódik. Az is lehet, hogy már órák hosszat nincs a munkahelyén hanem a sörözőbe van a haverjával. Azt se tudom nem-e valami baja van és azért nem jön haza. Egyikünk telefonján sincs per pillanat pénz.
2011. nov. 2. 21:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Szóvá tenném hogy ilyen többé ne legyen, ahogy magamat ismerem biztosan alaposan kiosztanám.
2012. nov. 7. 12:09
 32/34 anonim ***** válasza:
24%

Uristen mennyire gaz ez a csaj!

Dehat azt mondtad hogy uzenetet hagyott! Nem? Akkor izent hogy sorozni megy a spanokkal? Borzalmas! A mai vilagban a srac elment a haverjaival sorozni! Es csak uzent! De nem hivott? Esetleg lehet hogy hivni, uzenni es megerosites kent fulkebol is fel kellett volna hivni? Remelem megpofozott amikor hazaert hogy csinalod itt a mübalhet!

Szegeny csavo.. Erted uzen a csajanak hogy elugrottam a haverokkal sorozni, ez meg balhezik mert csak uzent!

2012. dec. 20. 04:35
 33/34 anonim ***** válasza:

32-es, te írástudatlan:

NEM üzent. Kérdező véletlenül tudta meg a sörözést. OLvasni tudsz? Értelmezni?

2014. dec. 12. 15:17
 34/34 anonim ***** válasza:

Azzal nem lenne baj hogy sorozget, egeszsegere. Azzal se hogy kesoig elvan, bar ha egyutt laktok, akkor azert tenyleg szolhatna hogy ne aggodj.

Az viszont hogy elissza a penzt, mikor annyi sincs otthon hogy arra a tetves telefonra eleg legyen egy feltoltes, na az mar baj.

2015. júl. 29. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!