Mit csinálnál ha a párod elmenne dolgozni (férfi) és munka után elmenne a haverjával egy sörözőbe este fél 10-kor se lenne még otthon?
1. Szerintem üzent, mert onnan tudja a kérdezö.
2. Ha nincs pénz a telefonjukon, akkor más módon nem tud jelentkezni.
3. Egy felnött embernek nem lesz baja, ha pár órát a barátaival van.
4. Valószinüleg nem tudja elöre, hogy mikor ér haza.
5. Gondolom, spontán dolog volt, majd ha hazajön, akkor elmondja, hogy miért ilyen hirtelen jött az ötlet.
6. Emiatt cirkuszolni, veszekedni értelmetlen dolog.
ez normális szitu, szerintem nem veszekedési alap
viszont ami nálunk megy:
haverok viszik a párjukat, a párom megy velük sörözni, és engem viszont rendszerint otthon hagy...
Nem dicsérném meg, hogy nem szólt. Ha nincs is pénz a telón, egy sms erejéig lehet kölcsönkérni egy havertól az övét.
Olyan nálunk elég gyakran előfordul a férjem bitang rossz memóriája miatt, hogy akár két héttel korábban megbeszélnek valamit, ő elfelejti és délután figyelmeztetik, hogy este program van.
Ilyenkor felhív, hogy bár időben szóltak, elfelejtette. Gond nem szokott belőle lenni - ha időközben együtt is szerveztünk olyat, ami nem pakolható át máskorra, akkor fel se hív, hanem lemondja a haverokat (ha már rászervezett mást).
A "mikor érsz haza" kérdés meg felesleges, mert ha elmennek és isznak is, kiszámíthatatlan. Annyit szokott mondani, hogy éjjel ér haza - akkor nem várom meg, hanem lefekszem aludni. Ha ott ragad valakinél, akkor meg szintén küld sms-t, hogy reggel ne pánikoljak, hogy hol van.
Ez a rendszer eddig jól működik - ha én maradok ki, akkor én is jelzek.
Ööö...nekem szemet szúrt egy dolog. Nem tudod, meddig dolgozik a párod?? Érdekes.
Mindenesetre: De, marhára kiakadnék. Menjen, de szóljon, hogy ne aggódjak, főleg, ha együtt élünk...
Ilyen már volt egyszer, nagyon bedobtam a durcit. Én vártam, amolyan érzéki.szeretkezős délutánt meg estét akartam vele, ráadásul tudja, hogy gyűlölöm, ha részeg (korábbi negatív élmények édesapámmal). Ráadásul nálam kiveri a biztosítékot, ha valaki hétköznap rúg be. Szóval csúnyán összevesztem vele, mert már a kapcsolatunk elején tisztáztam, hogy én az ilyen nem tűröm, undorodom az ilyen emberektől. Attól félek mindig, hogy ő is rászokik.
Azóta nem csinálja. Hétvégén felőlem nyugodtan, de akkor sem holtrészegre meg tudjak róla.
jaj, de hatalmas tragédia, vihar van a biliben...többen belehaltak már egy sörözésbe a haverokkal. komolyan, mit kell ebből ügyet csinálni? te leszel másnapos? nahát akkor. ilyen hisztérika lennék, mint itt egyesek, mennék a Dunának...
29/n
napietus, milyen jogon hisztérikázol itt le másokat? Ahogy a válaszaidból kiderül, a te férjed élete sem könnyű, neked is megvannak a magad kis hülyeségei. Normális esetben, mindenki haragudna a párjára ha úgy megy el, hogy nem szól.
Én meg még azért is, mert hétköznap iszik. Lehet, hogy nekem ez az egy dolog fontos, neked meg van 100 kis apróság, aminek nehéz megfelelni. Ugyanolyan hisztérika vagy mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!