Mit csinálnál ha a párod elmenne dolgozni (férfi) és
munka után elmenne a haverjával egy sörözőbe este fél
10-kor se lenne még otthon?
Figyelt kérdés
Nem mondta, hogy munka után el fog menni egy sörözőbe a barátjával én találtam meg egy üzenetet. Nem is szólt, hogy menni fog csak az üzenetből láttam. Azt se tudom meddig dolgozik és mikortól van a sörözőbe szóval így összemosódik. Az is lehet, hogy már órák hosszat nincs a munkahelyén hanem a sörözőbe van a haverjával. Azt se tudom nem-e valami baja van és azért nem jön haza. Egyikünk telefonján sincs per pillanat pénz.
Ugyanolyan "hisztérika" vagy mint bárki más. - az idézőjel lemaradt
2011. nov. 3. 11:41
22/34 napietus válasza:
nem, én ezt úgy oldottam meg, hogy olyanhoz mentem hozzá, akivel összeegyeztethető az életvitelünk. addig meg életemben nem süllyedtem, és nem is fogok, hogy durcázzak meg hisztizzek. beszélünk 2 közös nyelvet, lehet normálisan is kommunikálni. és annál jóval toleránsabbnak kell lenni, minthogy az ilyen dolgok egyáltalán szóra legyenek méltatva.
2011. nov. 3. 11:43
23/34 anonim válasza:
arra nagyon ideges lennék ha nem szóla haza telefonon előtte. felőlem menjen ha akar csak szóljon hogy hol van, hogy ne idegeskedjek. szerencsére nálunk ez nem probléma párom mindig szól ha van valami és ha később jön esetleg. én is ugyanígy.
ha nincs a telefonján pénz akkor telefonáljon a haverjáéról. vagy először menjen haza és utána menjen szórakozni.
2011. nov. 3. 13:50
24/34 anonim válasza:
A kérdezö világosan megirta, hogy a párja ÜZENETET HAGYOTT, hogy elment a barátjával sörözni - tehát nem csak egyszerüen meglépett!!! AZ, hogy ELÖRE nem tudta, hogy délután el fog menni, még nem tragédia.
2011. nov. 3. 14:19
25/34 anonim válasza:
Hát én úgy értelmeztem, hogy a telefonjában talált üzenetet.
2011. nov. 3. 18:46
26/34 anonim válasza:
még szép hogy elmegy..
ja és ne tudd meg h h telik az idő a kocsmában :D
2011. nov. 9. 23:34
27/34 anonim válasza:
Én biztos valamelyik haverjával közösülnék, majd lefényképezném, majd MMS a telójára. Biztos hamar hazaérne :)
2011. nov. 13. 18:33
28/34 anonim válasza:
9:30 még nem olyan késő!
Hadd bulizzon!
2011. dec. 30. 19:08
29/34 anonim válasza:
Az üzenetet nem is Neked szánta? Akkor gáz, ha Neked, és egyszer előfordult ne balhézz. Ne legyen gyakori!
2012. febr. 6. 14:16
30/34 anonim válasza:
Azért az aggódás és a hiszti között van különbség! Minden normális ember aggódhat a párjáért, ha az nem szól hogy elment és késő estig lehet odalesz. Egy sms, csak ennyi kéne. Egy felnőtt férfinek is eshet baja...
Nálunk mindenki mehet a barátaival külön és együtt is, de mindig szólunk hogy elmentünk és hogy kb mikor jövünk. Ha pedig 1-2 órája még nem ért haza megkérdezem mi van, ha jól érzi magát maradjon, de azért aggódik az ember a másikért...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!