Létezik olyan férfi, aki otthon maradt a csecsemővel és a felesége ment vissza dolgozni?
Barátaitok, ismerőseitek vagy rokonotok között volt ilyen?
A skandinávoknál ez elfogadott, nálunk meglepő.
Jár nekem egy hírlevél, és ott olvastam arról, hogy ritka, de nálunk is megjelent már.
Az oldal:
Csak érdekelne, hogy itt rengeteg ember megfordul, egyáltalán ez mennyire lehet gyakori?
Ha már az ismerősök között van, akkor mégsem olyan ritka.
Nekem az egyik rokonom csak tervezi, még gyerek nincs.
Ott is az indok, hogy a nő jobban keres.
Csak anyagi oka lehet?
modern embernek tartom magam, de nem normális, hogy egy pár hónapos gyerekkel az apa marad otthon.
az anya dolga, hogy szoptassa, pelenkázza, fürdesse, ringassa a gyereket, az apáé pedig, h eltartsa a családját. legalábbis ebben az időszakban.
nem hiszem el, hogy valaki ennyire munka-és pénzmániás legyen, hogy a kisbabáját otthagyja csak hogy gürizhessen.
ha a férfi nem tudja eltartani a családot, akkor ott már gondok vannak.
már bocs, de nem szülnék olyan pasinak, aki ennyire nyomoronc...
kinek több a fizetése?!
és még van arcotok álszent pofával mondani, hogy a pénz nem számít, stb stb.
ha a gyerekemről lenne szó, nekem spec. nem számítana.
tényleg megéri egyes nőknek, hogy lemaradnak olyan pillanatokról, amik visszahozhatatlanok?
már megbocsássatok, de ez szánalmas...
18:22 nem hiszem,hogy az a férfi,akinek nincs sok pénze,nyomoronc lenne...az viszont annál inkább,aki a pénz mennyiségéből ítél meg másokat.(Nem akarok vitatkozni,de ezt szerettem volna elmondani.)
Kérdező:Én is ismerek ilyen családot.A nő supervisor egy jól menő cégnél a férfi pedig "csak" tanár.Egyértelmű volt,hogy ki marad otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!