Mi van azzal a nőkkel akik 20 vagy 30 év felett sem csókolóztak és soha nem volt férfi az életükbe? Kamaszkorukban otthon ölősek voltak vagy nem mentek oda maguktól beszélgetni a fiúkkal?
Mi a fene lenne?
Megvagyok, élek, kösz. Úgy, mint aki csókolózott, volt férfi az életében.
Mi számít otthon ülésnek? Elment a barátnőjével ide-oda, koncertre is simán. Beszélgetni valóban nem ment oda a fiúkhoz.
Még vmi kérdés? :)
26
Férfihiány. Érdekes szó. Furcsának? Nem furcsának mondanám. Legfeljebb más tarthatja furcsának, de persze nem reklámozom. Nem tudom, hányan gondolnák rólam...
Azt érzem, h hiányzik valaki, hogy így nem teljes az életem. Jó lenne, ha átölelne vki, ha lenne kivel sétálni, naplementét nézni stb. Szóval ezek a romantikus, meghitt dolgok. Elég vacak érzés látni, h másnak ez megadatott, de igyekszem nem belemerülni az önsajnálatba. :) Igaz, néha sikerül.
Egyébként miért érdekel?
Mert 17 leszek lassan félek, hogy soha nem megyek férjhez.
Nem vagyok rámenős, de romantikus srácokat meg nem találok.
Á, 17 évesen még semmi okod aggódni, bár tudom, h 17 évesen is rossz látni, h mások milyen jól elvannak.
Vannak normális fiúk. Keresd csak őket, még ha nem is nagyon direkt módon. Azért ha eljárt az ember ide-oda, találkozik rendes srácokkal is.
Nem kell paráznod, még én sem teszem. :D Pedig sokkal jobban kéne, mint neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!