Az én szememben az nem férfi, aki nem edz, akár otthon, akár edzőteremben. Ki van még igy ezzel? 16/f (Megjegyzem itthon énis edzek. )
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 12:21
1/14 anonim válasza:
Nem a te szemedben akarok ferfi lenni :) szerintem ezzel is vannak meg igy egyparan)
2/14 anonim válasza:
Az én szememben aki úgy gondolkodik mint te az nem férfi. Persze te még csak kisfiú vagy... majd egyszer talán rájössz hogy nem ez tesz férfivá se téged, se senki mást.
24L
3/14 anonim válasza:
Na és te férfinak érzed magad?:D
4/14 A kérdező kommentje:
Én bevezettetném, a kötelező "gyurást" mindenkinek!
2011. febr. 21. 12:51
5/14 anonim válasza:
pfff....hova képzeled magad? attól h "gyúrsz" semmivel se leszel jobb..mert te biztosan egy izompacsirta vagy.....
7/14 anonim válasza:
Ez elég gáz. Én meg pont nem szeretem a gyúrós pasikat.. Persze ha valaki kezdi elhagyni magát, meghízik, akkor menjen edzeni, de amúgy minek?
8/14 anonim válasza:
Ha nem megy az agyára is, akkor ez tényleg alap. Én is így vagyok ezzel!
9/14 iDev válasza:
mi köze a két dolognak (férfiasság - edzés) egymáshoz?
10/14 anonim válasza:
az én szememben az olyan nem férfi, mint te... de 16 évesen még el lehet neked nézni. majd rájössz, hogy ez semmit nem számít a férfiasságban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!