Hány órát dolgoztok naponta, mennyire bírjátok és milyen hatással van a családi életetekre?
én egy munkahelyen dolgoztam eddig napi 10 órát és annak az lett az eredménye, hogy 8 ledolgozott nap után felmondtam... ráadásul az odaút is kb. fél óra volt, szóval tényleg semmire nem volt időm, még bevásárolni vagy postára menni se.
Most kb. 8-9 órát dolgozok naponta, de ebből kb. 4-et a munkahelyen, a többit tudom otthon csinálni, nekem ez nagyon megfelel, mert így kötetlenül tudok a munkámmal foglalkozni.
Nos, akkor jöjjön kicsit durvább példa. A férjem 10 órát dolgozik naponta, 1,5 óra oda, ugyanannyi haza. Reggel hatkor indul, vezet a munkahelyig, este kb fél 8-ra ér haza. És bírja immáron x. éve.
Az én munkahelyem ehhez képest nagyon kötetlen.
megrendeléstöl függ. nyáron nagy a hajtás, a fizu is jobb de volt hogy 15 orát nyomtam végig de közöltem fönökkel hogy ha nem baj másnap nem jövök mert ki voltam ütve. nem votl gond szerencsére.
de az átlag a 12 volt. nagyon kimerültem szellemileg(nem fizikai munka)örökké fáradt voltam,de melozni imádtam. 7végén örültem hogy végre magam lehetek de volt rá példa hogy átaludtam.most kevesebb a melo de örülök neki igy legalább regenerálodok,van idöm sok mindenre, van mikor 6-7 ora melo után haza tudok jönni.
eléggé kihat a családi életre. ok nekem csak párom volt, nem éltünk együtt de folyton fáradt voltam ha vele voltam.
8 oát dolgozom 3 müszakban..a délelöttös hét a kedvencem olyankor mindenre van idöm és este is otthon alszom,de ebben a korán kelést nem birom,de kelek inkább korán mintsem éjszakára menjek:S Most ez jön,az éjszakás hetem,ilyenkor éjjel dolgozom nappal alszom,és sehova nincs kedvem menni és se idöm se energiám.Nem birom az éjszakázást.De ez van,nekem jobb sors nem jutott.és szeretem amit csinlok.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!