Párod mennyi idő tölt a számítógép előtt (naponta)?
Van gyereketek? Sok időt tölt a gép előtt? Zavar ez Téged? És ha megkéred abbahagyja?
Vagy nem?
Éreztétek már úgy, hogy a számítógép önkreteszi a kapcsolatokat/házasságokat?
Nincs gyerekünk.
Ki se lehet robbantani a gép elöl...ha megjegyzem, hogy sokat ül ott, akkor azt mondja: "most baj, hogy egy kicsit itt ülök?"...Ja, kicsit.
Úgy érzem, mióta van számítógép, internet, sokat romlott a kapcsolatunk.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Sajnos ha belemerül,főleg ha egy új játékot tölt le akkor csak enni,inni és wc-re megy.volt,hogy napi 14 órát ült ott.Én nem számítottam.
Sajnos ez már függőség,és rengeteg kapcsolatot tesz tönkre.
:((((((((((((((
kb. fél órát és nem zavar
Ja,és nincs gyerekünk
Gyerek nincs.
Ha géphez ül olyan 1-2 órát tölt ott el. De van amikor napokig be sem kapcsolja a gépet.
Mivel ő is ahogy én is napi 8 órát gép előtt dolgozunk,és akad idő netezni bőven,ezért itthon már csa este gyors mailnézés és ennyi.
Játszani gépen nem is szokott soha.
Gyerekünk nincs.
Órákat. Ha van szabadideje, egész nap ott ül. Csak enni és wc-re kell fel. Néha még enni se. :)
Néha zavar, de sajnos én is függő vagyok. Ha már nagyon kiakadok és leosztom, igyekszik odafigyelni a dologra. Párkapcsolatunk ettől még rendben van, ugyanis odafigyelünk egymásra. Gyerek nincsen, de őszintén félek tőle, mi lesz, ha már lesz...
32/N és F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!