Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány órát dolgoztok naponta,...

Hány órát dolgoztok naponta, mennyire bírjátok és milyen hatással van a családi életetekre?

Figyelt kérdés
Én 10 órát fogok dolgozni hamarosan hétfőtől péntekig és még nem tudom hogy fogom bírni, ennyit még egyszerre nem dolgoztam, félek, hogy semmire sem lesz időm, csak hétvégén.
2011. okt. 24. 06:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A páromról írnék, mert én majd csak 3 hónap múlva kezdek újra dolgozni, jelenleg még gyed-en vagyok.

Ő napi 10-12 órát dolgozik, ráadásul fizikai munkát (asztalos) és a legtöbb szombaton és néha még vasárnap is dolgozik.

Nagyon nehezen bírja, bár ő nem az a panaszkodós fajta, de azért látszik rajta, sokszor nagyon feszült.

A régi munkahelyén is sokat dolgozott, de az sokkal lazább volt és jobban is fizetett.

A családi életünk meg emiatt szinte romokban hever :( Régen volt kedve és ereje munka után eljárni ide-oda, most meg csak a kanapéra tud lerogyni és a tv előtt bambulni egy sörrel a kezében :(

És a hétvégékkel sem nagyon tudunk mit kezdeni, mert vagy dolgozik vagy kipiheni a munka fáradalmait.

Ááááááááá, nagyon gáz ez az egész!

2011. okt. 24. 15:22
 22/25 anonim ***** válasza:

Én régebben nyáron melóztam diákként.... 14 órát bent tartottak, nem ülhettünk le és 10 perc ebédidőt adtak. Másnap nem mentem be. A mai napig látszanak a lábamon a sebek, amiket a papucs vájt a lábamba. (Felszolgáló meló, hátul nem volt szék, elöl meg csak a vendégek ülhettek le) Undorító!

Előtte voltam a háziorvosomnál, aki kiakadt hogy "ezekhez megyek dolgozni", mondta hogy kizsákmányolnak majd. Milyen igaza volt.

2011. okt. 24. 15:38
 23/25 anonim ***** válasza:

Én heti 4x dolgozom napi 10 órát az egyik munkahelyemen, a másikon heti 2x 8-at. 7 napból 6 elmegy a melóval, és kb. semmire nincs időm mellette. A párom napi 10-12 órázik, szintén semmire nincs ideje, emiatt állandósultak a veszekedések köztünk.

Én ugyanis mindezek ellenére nagyon igénylem hogy találkozzunk, akár éjszaka is képes lennék elindulni hozzá hogy együtt legyünk, ő meg örül ha alhat. Ha mégis találkozunk, akkor pedig hiába próbál figyelni, egyszerűen látom rajta hogy kivan, és csak aludni akar.

22/L

2011. okt. 25. 01:53
 24/25 anonim ***** válasza:

szakács vagyok a vendegleatasban 10 óra minimum, a legtöbb eddig 43 óra volt egyfolytában 1

2 órás megszakításokkal tusolas fürdés ruhacsere stb.

ilyen az élet a gyurcsany baxsi megcsinálta orbán néni rontott a helyzeten, sajnos a mai fizetésnek nincs vásárlóértéke nem lehet belőle megélni de ez van ezt kel szeretno

2013. ápr. 13. 00:11
 25/25 anonim ***** válasza:

altlában reggel 6 tól este 10 ig, volt hogy 2 ig.

persze ebbe másodállás meg maszek is van.

vasárnap szabad. csaxar, mert akkor meg minden zárva van

2015. ápr. 13. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!