Hány órát dolgoztok naponta, mennyire bírjátok és milyen hatással van a családi életetekre?
A páromról írnék, mert én majd csak 3 hónap múlva kezdek újra dolgozni, jelenleg még gyed-en vagyok.
Ő napi 10-12 órát dolgozik, ráadásul fizikai munkát (asztalos) és a legtöbb szombaton és néha még vasárnap is dolgozik.
Nagyon nehezen bírja, bár ő nem az a panaszkodós fajta, de azért látszik rajta, sokszor nagyon feszült.
A régi munkahelyén is sokat dolgozott, de az sokkal lazább volt és jobban is fizetett.
A családi életünk meg emiatt szinte romokban hever :( Régen volt kedve és ereje munka után eljárni ide-oda, most meg csak a kanapéra tud lerogyni és a tv előtt bambulni egy sörrel a kezében :(
És a hétvégékkel sem nagyon tudunk mit kezdeni, mert vagy dolgozik vagy kipiheni a munka fáradalmait.
Ááááááááá, nagyon gáz ez az egész!
Én régebben nyáron melóztam diákként.... 14 órát bent tartottak, nem ülhettünk le és 10 perc ebédidőt adtak. Másnap nem mentem be. A mai napig látszanak a lábamon a sebek, amiket a papucs vájt a lábamba. (Felszolgáló meló, hátul nem volt szék, elöl meg csak a vendégek ülhettek le) Undorító!
Előtte voltam a háziorvosomnál, aki kiakadt hogy "ezekhez megyek dolgozni", mondta hogy kizsákmányolnak majd. Milyen igaza volt.
Én heti 4x dolgozom napi 10 órát az egyik munkahelyemen, a másikon heti 2x 8-at. 7 napból 6 elmegy a melóval, és kb. semmire nincs időm mellette. A párom napi 10-12 órázik, szintén semmire nincs ideje, emiatt állandósultak a veszekedések köztünk.
Én ugyanis mindezek ellenére nagyon igénylem hogy találkozzunk, akár éjszaka is képes lennék elindulni hozzá hogy együtt legyünk, ő meg örül ha alhat. Ha mégis találkozunk, akkor pedig hiába próbál figyelni, egyszerűen látom rajta hogy kivan, és csak aludni akar.
22/L
szakács vagyok a vendegleatasban 10 óra minimum, a legtöbb eddig 43 óra volt egyfolytában 1
2 órás megszakításokkal tusolas fürdés ruhacsere stb.
ilyen az élet a gyurcsany baxsi megcsinálta orbán néni rontott a helyzeten, sajnos a mai fizetésnek nincs vásárlóértéke nem lehet belőle megélni de ez van ezt kel szeretno
altlában reggel 6 tól este 10 ig, volt hogy 2 ig.
persze ebbe másodállás meg maszek is van.
vasárnap szabad. csaxar, mert akkor meg minden zárva van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!