Miért nem számol be a fiam a barátnőjéről nekem?
24 éves a fiam, most van az első komoly barátnője, már fél éve együtt vannak. 3 hónap után mondta hogy van valakije, azóta se mondott semmi konkrétat. Pedig én kérdezgetem, hogy ki az és hogy milyen de semmit se mond. Kiváncsi vagyok tényleg és megszeretném ismerni a lányt :)de semmit se tudok, még az apja se tud semmit :D Nem értem, hogy mégis miért nem mond semmit.
Könnyen megoldják hogy találkozzanak, mert a fiam már elköltözött otthonról. Biztos, hogy létezik a lány, mert múltkor láttam, hogy a telefonjának a háttérképe ő és egy lány, aki szimpatikusnak tűnik.
Szülők szerintetek miért nem mond semmit se róla?
És ha tényleg fiú? Én ismerek olyan fiút, aki mindig lányokkal pózol a facebook képein, de közbe meg fiuja van és rendszeresen szexel vele. Az csak egy dolog,hogy női háttérképet láttál a telefonján.
Inkább azon gondolkozz el,hogy ha a fiadnak fiuja van és netalántán egyszer bemutatná, akkor hogy tudod majd elfogadni? Mert sokkal több meleg fiu van, mint ahányan bevallják. Csak sokan szégyellik és inkább titkolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!