Hogyan vegyem rá a 8 éves fiam arra, hogy önállóan rakjon rendet a szobájában?
hát nekem a porszívózás azért sok, mármint ezt elvárni egy kisgyerektől
Mondd neki, hogy ő pakoljon össze, cserébe te kiporszívózol.
érdemben nem tudok hozzászolni, a fiam még csak 2 éves.
viszont a minap hallottam a rádioban, hogy nem baj, ha a gyerek nem tart rendet a szobájában, a lényeg, hogy a kozos helyiségekben ne legyenek szanaszét a cuccai..azt is mondtak, hogy akkor változik a gyerek hozzáállása a saját szobájának rendbe tartása ugyében, ha pl. a gyerek barátja, aki megy hozzá játszani, az ugy mond ,- megszégyeniti… (nem tudom, h ez mukodne-e…szerintem nem :D de azért leirtam)
egyébként sajnos én is a zsarolás lehetoségével élnék, hogy addig se ki-se be, mig egy kicsit ossze nem pakol…
anyám annak idején, mikor ilyen rendetlen voltam, mindent beledurt egy szemeteszsákba, ami a foldon volt, a fiokjaimat meg kivitte az udvar kozepére és kiborigatta…majd adott annak is egy szemeteszsákot, h selejtezzek. nálunk ez a drasztikus modszer bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!