Miért ilyen önző a fiam?
25 éves előtte van még az élet,hova siesse el a dolgokat?!
Neked SEMMI az és világon SEMMI beleszólásod nincs abban,hogy Ő mikor alapit családot!
26éves vagyok,van 4,5 éve párkapcsolatom a párom 33 éves ő is a szüleinél lakik én is a szüleimmel,én oly keveset keresek,hogy 1 fizetésből azaz az ővéből 1 albérletet nem tudnánk fenttartani!
Összeköltözni addig nem tudunk,amig nem érettségizek le ,mert Ő sem akar ide költözni,illetve én sem akarok hozzájuk..nem egészséges dolog!
Jah és gyereket sem akarok egyenlőre..és a párom sem..hova siesssünk?Szüleink nyakára? Mégsem erőlteti egyikünk családja,munkatársak felhozzák nekem de elháritom h foglalkozzon mindenki a saját családjával ne máséval!
Ez már más világ,mint amiben Te éltél...neki így jó..elfogadod..más bele szólásod nins egy 25 éves FELNŐTT férfi életébe
"Bezzeg a nőtől nem baj, ha nem tud főzni és életében nem fogott vasalót."
Itt az a baj, hogy összeköltözéskor mind a nő nyakába szakad. Nem apától tanulja a vő, hogy a lánya hogy szereti a sültet, hanem anyóstól a meny.
Vasalóm nekem sincs, nincs olyan ruhám. Ha a kedvesemnek van, miért én vasaljam? Ha neki nincs vasalandó ruhadarabja, én sem várnám el, hogy mától ő csinálja a ruháimat.
A ruháit ki mossa-vasalja, varázsolja a szekrénybe? A hűtőbe ki rakja bele a reggelijét? Ki fizeti be a netet, hogy legyen, tv-t, hogy legye mit nézzen? A vízvezetéket ki javíttatja meg, ha eldugul vmi? Gondolom, tiszta a szobája is, és a wc-papírt is mindig a tartóban találja, nem a bolt polcáról szerzi. Ha ő ráér csak aludni hazajárni, akkor azokat a dolgokat, amelyek az öngondoskodáshoz kellenek, valaki csak megcsinálja neki, bár úgy látom, neked fel sem tűnik ez. Tesz is félre pénzt, vagy amit megkeres, azt el is költi?
Hogy lesz családja? Majd lesz... vagy nem. Mindenesetre készülj fel arra, hogy olyan nőt manapság nehezen fog találni, aki mellett ilyen életmódot tud folytatni.
Anyuka, ha a kölöknek arra sincs igénye, hogy önálló legyen és ne a szüleivel éljen egy fedél alatt, nem ciki neki mások előtt, hogy van ugyan saját lakása, de inkább anyuékkal lakik, mert úgy kényelmesebb és gazdaságosabb, akkor miből gondolod, hogy arra lenne igénye, hogy máshoz alkalmazkodva éljen, esetleg még egy gyerek igényeinek is alárendelje a saját életét? Nőkkel a kapcsolatot hogy oldja meg? Vagy nem is szokott nőkkel ismerkedni, esetleg elintézi a dolgot saját kezűleg vagy a kocsiban? Azért, ha másra nem is, de szexre általában kelleni szoktak a nők a pasiknak...
Ronda a fiad, hogy eleve esélytelen a nőknél? Annyira nagyon jól nem kereshet, mert ha igen, akkor egy típus biztosan állandóan keresné a társaságát. Vagy esetleg meleg? Bár ez utóbbi esetben inkább igényelné az önálló életteret...Több ötletem nincs. Vagy várjál csak, de! Tök éretlen, mint manapság a továbbtanuló pasik java része! Kitolódik a gyerekkor, főleg, akit támogatnak, a felelőtlen élet, aztán rászakad az első fizetés, végre megtehet egy csomó mindent, ami addig hiányzott az életéből. Hülye lenne korlátozni saját magát bármivel is! Majd felnő szépen, idővel, aztán jön minden, aminek jönnie kell.
"Nem is értem, hogy ez a mostani 50-60+-os generáció miért nyomatja ennyire a fiatalokba, hogy már 20-25 évesen gyereknek kéne lennie :/"
Nyomatja a fene. A kérdező ebből a szempontból a kisebbséghez tartozik, nekem és hasonló korú ismerőseimnek (50+/- pár év) még nem hiányzik az unokázás, el tudjuk tölteni enélkül is tartalmasan a szabadidőnket.:-) 40 fölött viszont már elég gáznak tartom a gyerekvállalást, főleg, ha folytatódik ez a trend, hogy a gyerekek egyre tovább maradnak gyerekek, egyre nehezebben szakadnak le a szülőkről.
Az, hogy valaki 25 évesen csak aludni jár haza, barátnőről pedig nem is tudnak a szülők (említés sem esik róla itt), elég érdekes, ennyit senki sem dolgozik diplomával, alkalmazottként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!