Miért ilyen önző a fiam?
Figyelt kérdés
A fiam 25 éves és csak magával foglalkozik. Nem hajlandó családot alapítani, mert állandóan dolgozik, hogy mindent megvehessen magának amit akar. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen becsületesen sokat dolgozik, viszont így hogyan lesz családja, gyerekei? 25 évesen már azért el kéne kezdeni megalapozni a családi létet. Nagyon félek, hogy ki fog futni az időből és egyedül fog maradni. Ebben a korban azért már meg kéne lenni az első gyereknek. De nem csak a fiamnál látom ezt, hanem szinte az egész generációjánál.2016. júl. 12. 07:26
91/92 anonim válasza:
Nem gondolod hogy 25 évesen el tudja dönteni, mi a jó neki?
92/92 anonim válasza:
Én csak a kérdező egyik hozzászólásra reagálnék, miszerint anno őt leöregezték, amiért 24 évesen szült.
Kedves Kérdező! A mai világban már egyáltalán nem ez van, én 22 évesen szültem és terhesgondozáson, míg vártam a soromra szinte kinézett onnan a sok harmincas kismama, tényleg kényelmetlenül éreztem magam, sőt a szülésznő is úgy beszélt velem, mint egy gyerekkel, pedig nem egy tanulatlan, segélyre szülő kisebbségi vagyok.
Ne aggódjon, inkább élje ki magát a fia, ezt neki kell éreznie, mikor áll készen a családalapításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!