Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat felidegesítettem és...

Apámat felidegesítettem és nagyon megvert! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és veszekedtünk, mert elhagytam a telefonom és nem hagyta, hogy elmondjam hogy mi történt csak bele vágott mindig a mondatomban és azt mondtam neki, hogy te h.lye vagy és nagyon megvert, vérzett az orrom és a szám ,de nem akarta abba hagyni annyira elborult az agya. Nagyon rosszul vagyok meg minden, mit csináljak holnap hogy menjek suliba, nagyon látszik rajtam, hogy megvertek mert fel van repedve az arcom?!
2015. febr. 19. 23:36
 81/94 A kérdező kommentje:
Maradjak nagyszuleimnel egyelore.
2015. febr. 24. 11:30
 82/94 Költőnő? ***** válasza:
85%
hát a helyedben én se mennék haza. ha anyagilag megoldható, akkor ne menj haza. Lehet, h idősek, de nem vagy már azért annyira kislány, h mindenben a gondod kellene viselni.
2015. febr. 24. 11:32
 83/94 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!

Szerintem is az a legjobb, ha maradsz a nagyszüleidnél. Gondolom, most nyolcadikos vagy. Ezt az évet kellene megoldanod valahogy. Ha a Gyámügy is belekerült a képbe, meg tudják oldani, hogy a családi pótlék a nagyszülőkhöz kerüljön utalása, sőt a szüleid is kötelezhetőek arra, hogy fizessék a tartásodat.

Ősztől meg választhatsz olyan sulit, ahol koleszben tudsz lakni, hétvégente meg a nagyszülőknél.

Nyomorult a helyzet, az biztos. Én két dolgot tudnék írni neked. Ne távolodj el teljesen anyukádtól. Oké, meg kellene védenie téged, de az általad leírtakból úgy tűnik, magát sem tudja megvédeni. Ugyanolyan áldozat, mint te vagy. Szüksége van a szeretetedre.

A másik, hogy erősen koncentrálj a tanulásra, mert a megfelelő háttér nélkül ez az egy lehetőséged van arra, hogy normális életed legyen. Sok sikert, és jelentkezz, hogy mi újság!

2015. febr. 24. 12:52
 84/94 anonim ***** válasza:
82%
Ha a nagyszüleid annyira idősek, hogy nem tudják vállalni hosszabb távon, hogy velük élj, szóba jöhet még a családba fogadás, nevelőszülők. Aztán jövőre meg kollégium hét közben. Azt egy percig ne bánd, hogy végre léptél az erőszak ellen.
2015. febr. 24. 13:25
 85/94 anonim ***** válasza:
80%
Egy percig se bánd, hogy megtetted, amit megtettél, inkább legyél büszke magadra! Bátrabb és erősebb voltál, mint sok felnőtt nő (beleértve anyukádat is), akik nem mernek lépni a bántalmazó ellen. Aki felnőtt férfi létére egy 14 éves kislánynak töri el a bordáit, az nem érdemli meg, hogy gyereke legyen. Már tényleg nem vagy olyan kicsi, hogy mindenben a nagyszüleidre legyél utalva, nem fogsz nevelőintézetbe kerülni. Viszont anyukád jó ha tudja, megütheti a bokáját az apádnak falazással (hamis tanúzás, hatóság félrevezetése).
2015. febr. 24. 13:37
 86/94 anonim ***** válasza:
64%
Ha a nagyszüleidnél nemtudsz sokáig maradni nincs vki más? Pl.anyukád testvére???
2015. febr. 24. 16:45
 87/94 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos, csak nagyszüleim, bennük bízom egyedül.
2015. febr. 24. 18:54
 88/94 anonim ***** válasza:
24%
Írnál egy kicsit anyukádról, és a helyzetetekről? Akár priviben is. Ha kicsit jobban átlátnám a családod helyzetét, nem lehetetlen, hogy tudnék konkrétabban tanácsot adni.
2015. febr. 24. 20:42
 89/94 anonim ***** válasza:
40%
Miért emelted ki a kérdést..... innen látszik, hogy kamu!
2015. febr. 28. 13:49
 90/94 anonim válasza:
41%
gyorsabb minnél feljelentés!+!! bocs a helyesírási hibákrt
2015. febr. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!