Apámat felidegesítettem és nagyon megvert! Mit csináljak?
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!
Szerintem is az a legjobb, ha maradsz a nagyszüleidnél. Gondolom, most nyolcadikos vagy. Ezt az évet kellene megoldanod valahogy. Ha a Gyámügy is belekerült a képbe, meg tudják oldani, hogy a családi pótlék a nagyszülőkhöz kerüljön utalása, sőt a szüleid is kötelezhetőek arra, hogy fizessék a tartásodat.
Ősztől meg választhatsz olyan sulit, ahol koleszben tudsz lakni, hétvégente meg a nagyszülőknél.
Nyomorult a helyzet, az biztos. Én két dolgot tudnék írni neked. Ne távolodj el teljesen anyukádtól. Oké, meg kellene védenie téged, de az általad leírtakból úgy tűnik, magát sem tudja megvédeni. Ugyanolyan áldozat, mint te vagy. Szüksége van a szeretetedre.
A másik, hogy erősen koncentrálj a tanulásra, mert a megfelelő háttér nélkül ez az egy lehetőséged van arra, hogy normális életed legyen. Sok sikert, és jelentkezz, hogy mi újság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!