Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat felidegesítettem és...

Apámat felidegesítettem és nagyon megvert! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és veszekedtünk, mert elhagytam a telefonom és nem hagyta, hogy elmondjam hogy mi történt csak bele vágott mindig a mondatomban és azt mondtam neki, hogy te h.lye vagy és nagyon megvert, vérzett az orrom és a szám ,de nem akarta abba hagyni annyira elborult az agya. Nagyon rosszul vagyok meg minden, mit csináljak holnap hogy menjek suliba, nagyon látszik rajtam, hogy megvertek mert fel van repedve az arcom?!
2015. febr. 19. 23:36
 41/94 anonim ***** válasza:
23%

Itt szinte mindenki úgy ítélkezik , hogy sem az előzményekről, sem az eset utóéletéről nem tudunk semmi konkrétumot.Aztán máris bíróság elé citáljuk az agresszív állat apát.

Valaki írta itt, hogy van olyan, hogy a férfit elragadja a düh, és olyat tesz, amit normál körülmények között soha. A nők ezt sajnos nem hajlandóak megérteni, mert szerintük amit ők nem élnek meg, az nincs is. De a kibírhatatlan premenstruációs hiszti, a játszmák, elejtett mondat-fullánkok mind-mind meg-, illetve kimagyarázhatóak.

De hát milyen is legyen az ideális apa: Érezzen felelősséget az asszony, és a gyerekek iránt. Ő keressen többet, legyen ügyes, ravasz, és szemfüles a munkahelyén. Tudjon alkalmazkodni, szorgalmasan teljesítsen minden elvárást a melóban, hogy előre jusson, mert ha nem, akkor ügyetlen, lassú, balfisz. A munkahelyi problémákat oldja meg ott, ne panaszkodjon otthon, vagy menjen az anyjához panaszkodni, mert az asszonykának is van millióegy gondja, és sose hallgatják meg,- (és már sorolja is őket ilyenkor...).

A boltban nehogy már valaki beálljon elé a sorba, ha valaki bevág elé a parkolóban, legyen már férfi, lépjen már oda, micsoda pipogya fráter... Egy nyaralást sem tud elintézni, a strandon meg hova teszi már le azt a rohadt pokrócot...Hát nem látja,hogy 2 óra múlva oda fog sütni a nap?! (és ilyenkor odább kell rakni a cuccokat, ahová csak 2 óra 20 perc múlva fog sütni.)

Ha bekerül a csoportos leépítésbe, akkor miért nem nyallerkodott eleget? Erre volt csak képes, ennyit tud.Sürgősen keressen akármilyen melót,mert az asszonyka nem fogja eltartani! Az új állásban: "hogy fogunk megélni ennyiből? Hogy ez kezdőfizetés? Apádnak több a nyugdíja! De hát te csak ennyit tudsz.Nem baj, majd nem eszünk!"

"Nézd már, hogy néz ki a lányod! rongyokban jár. Már hónapok óta nyavalyog egy új telefonért!

Ugyanakkor legyen gyengéd az ágyban, de csak ha az asszonynak nem fáj a feje. Fel lehessen rá nézni, ne legyen gondja, baja, félelme, betegsége, igazságos, és béketűrő legyen otthon, amikor hazajön egy olyan világból, ahol ember-embernek farkasa.ÉS ha elborul az agya, akkor "hülye".

Tudjátok, a leírás alapján lehet, hogy tényleg egy erőszakos állat, akitől fél a saját felesége, mint az egyik rokonunk apja, aki addig terrorizálta a családját, amíg a 16 éves fia föl nem kapta a samott-kályhát, és hozzá nem vágta, majd elköltözött.De az is lehet,hogy az az igazság, amit fönt leírtam.

2015. febr. 20. 13:03
 42/94 anonim válasza:
72%

1. Megértem, hogy valaki kibillen az egyensúlyából mert a gyerek elveszítette a mobilját. Nyilván sok pénzbe került.

2. Nincs ok ilyen durvaságra. Mondja el a gyereknek, hogy rosszul esik neki, hogy sok pénzbe került és hogy nagyon kell vigyáznia az értékeire. Az is megérthető, ha nem kap új telót, mert nem futja.

3. A gyerek ne hülyézze le az apját! Érthető, hogy elszabadulnak az indulatok, de ez akkor sem helyes.

4. Nem tudjuk, mi minden hangzott még el ebben a veszekedésben. Lehetnek olyan részletek is, amik valamit változtatnak a történteken.

5. Az első, harmadik és negyedik pont nem változtat semmit a másodikon: nincs ok ilyen brutalitásra, akármit csinált is a gyerek. Ez olyan cselekedet, ami szinte minden szempontból csak ront a helyzeten.

A valódi kérdés, hogy mi az, ami jelen esetben JAVÍT a helyzeten. Nézzük meg az opciókat és azok lehetséges következményeit.

1. Nem csinál semmit: az apja valószínűleg újra és újra elköveti a brutalitásait. Ha így összeverte, akkor az arra enged következtetni, hogy nagyon nem ura érzelmeinek. Minden apróság bosszantani fogja és ha bosszantja valami, akkor üt.

2. Ha "bepanaszolja" az apját, akkor kaphat segítséget. Mi a hátulütője? Megromolhat a viszony a családjával? Na de kérem, nem elég romlott már így is? Másik hátulütő: felelősségre vonják a szülőket és ezt a gyerek nem szeretné. De kérdem én, nem jobb e még mindig ez, mintha terrorban marad? Nem beszélve az anyjáról, akit éppen úgy félelemben tart a férje.

3. A kettő között nem látok középutat. Valaki?

2015. febr. 20. 13:55
 43/94 anonim ***** válasza:
78%

Már megbocsáss, 41-es, de mi a vihar köze van egy 14 éves gyereknek az általad felsorolt férfiúi világfájdalomhoz?!

Vagy nálatok úgy van, ha neked éppen szar a világ, akkor mindenért megagyalod a gyerekedet?

Ha annyira az általános frusztrációval magyarázod az ilyen jellegű agressziót, akkor talán menj oda a kedves apuka elé te magad boxzsáknak!!!

2015. febr. 20. 14:00
 44/94 anonim ***** válasza:
71%

"Én már csak arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek mi legyen az apa büntetése? Meghallgatnátok-e a dolgot az ő szemszögéből is? "

A brutális verésen szerintem nincs mit magyarázkodni.

2015. febr. 20. 14:03
 45/94 anonim ***** válasza:
71%

41-esnek jó szar élete lehet, ha ez így kijött belőle!

Javaslat: a hasonló módon szenvedő férfipéldányok alapítsanak klubbot, és ha már nem bírják a világ/család, feleség/munkahely igazságtalanságát, akkor hívják az éppen ügyeletes klubtagot, és verjék pofán azt, hogy elpárologjon a dühük, és újra férfinak érezhessék magukat.

És mivel egyenjogúság van, a frusztrált nőknek is lehetne klubjuk, ahol mondjuk hajtépéssel, vagy egy ezért megfizetett férfiember gyalázásával vezethetik le a feszkót.

2015. febr. 20. 14:10
 46/94 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem kamu, a Kérdező eltűnt.
2015. febr. 20. 14:18
 47/94 anonim ***** válasza:
83%

Marhára nem az a lényeg, hogy mi legyen az apa büntetése!

Még az is másodrangú, hogy éppen mitől kattant be az agya ennyire: "vérzett az orrom és a szám ,de nem akarta abba hagyni annyira elborult az agya".

A lényeg az, hogy ennek a gyereknek kiutat kell találnia ebből a helyzetből. Tehát nem ahhoz kell az iskola/gyermekvédelem/egyéb szervek közreműködése, hogy rács mögé kerüljön a papa íziben, hanem hogy megakadályozzák, hogy ez az eset megismétlődjön/több eset után folytatódjon.

Hogy ennek mi a módja, azt nem a mi tisztünk eldönteni. Becsukni ennyiért nyilván nem fogják. Lehet, hogy használ neki egy kis szóbeli ejnye-bejnye, azaz ha a gyermekjólétisek odafigyelnek a családra, az is lehet, hogy meg kell adni nekik a kezdő segítséget a külön éléshez, és persze befigyelhet, hogy apuka előbb-utóbb ülni fog. Ehhez jobban kellene ismernünk a helyzetüket, de ahhoz, hogy tudjuk, valamit tenni kell, elég a kapott infó is.

2015. febr. 20. 14:20
 48/94 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos nem lehet minden hasonló kérdés kamu:-( Bár úgy lenne!

A kérdező meg iskolás, ilyenkor nem biztos, hogy már otthon szokott lenni. Az is lehet, hogy bement a suliba, és beindult a gépezet, meg az is, hogy nem ment be, de elvette tőle apa a netet.

Én azért aggódom a kölyökért!

2015. febr. 20. 14:23
 49/94 anonim ***** válasza:
78%
A kutya a kolyket soha nem bantana, maximum odamorog neki, ha mar nagy gaz van. Ezek szerint sokaknak itt a valaszolok kozott kevesebb onuralmuk es erkolcsi erzekuk van, mint egy kutyanak? El lehet gondolkodni.
2015. febr. 20. 14:54
 50/94 anonim ***** válasza:
72%

Szégyenletes, hogy mennyire le vannak itt pontozva a normális válaszok.

EMBEREK!! Véresre verni egy gyereket szerintetek normális??? Egy állat nem bántaná a kölykét ennyire.

Kérdező, anyád ugyanolyan hibás ebben, mert hagyta, elnézte. Innentől ha fél, ha nem, bűntárs.

Szólj az osztályfőnöknek, anyád meg szedje össze magát, és jelentsétek fel ezt az elmebeteg állatot a rendőrségen. Orvossal látleletet csináltatni, nyolc napon túl gyógyuló sérülésért (pláne családon belüli erőszaknál) börtön is járhat.

Mióta normális az a család, ahol félni kell? Egy elnőtt férfi véresre verte a saját gyerekét, ennyi erővel a gyerek is rongyosra verheti az apját, ha majd fordul a kocka, és a gyerek lesz felnőtt, az apa meg magatehetetlen öreg.

Amúgy kérdező, mi a helyzet azóta?

2015. febr. 20. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!